Projectleider Revisies

Voor de afdeling Revisies van de afvalenergiecentrale in Moerdijk zoeken wij een Projectleider Revisies met als aandachtsgebied Elektro Meet en Regel Automatiseringstechniek (EMRA) die een actieve bijdrage levert om het onderhoud aan de afvalenergiecentrales ongestoord te laten verlopen. Je voert projecten op een efficiente en effectieve wijze uit gericht op het optimaliseren van de technische installaties en het structureel verlagen van de onderhoudskosten.

Je begeleidt het voorbereidende en uitvoerende proces rondom geplande revisies en ondersteunt bij ongeplande revisies. Deze revisies verlopen volgens een strakke planning. Ze vragen, naast een stevig technisch inzicht, vooral kennis van logistieke processen en vaardigheden om met meerdere externe partijen gelijktijdig te opereren. Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit. Samen met je team creëer je een veilige werkomgeving.

Wat ga je verder nog doen?

 • Je zorgt voor een effectieve en efficiënte uitvoering van revisies en ketelreparaties en het optimaliseren van het onderhoud door onderhoudsgegevens te analyseren en hieruit verbetermaatregelen te initiëren.
 • Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, begeleiding en uitvoering van projecten, verbeteringen en modificaties en analyseert deze op het gebied van onderhoudsgedrag en –kosten.
 • Je ontwikkelt onderhoudsconcepten en stuurt deze voortdurend bij voor bestaande en nieuwe installaties aan de hand van onderhouds- en storingsanalyse.
 • Je rapporteert en adviseert het betreffende management ten aanzien van onderhoudsoptimalisatie.
 • Je zorgt voor financiele afronding met derden.
 • Je stuurt in projecten operationeel eigen medewerkers en medewerkers van derden aan.

Ben jij onze nieuwe collega?

 • Je beschikt over HBO-niveau en bent bereidt om aanvullende opleidingen te volgen.
 • Je hebt ruime ervaring op het gebied van elektrotechniek en je hebt ervaring in het werken met modellen.
 • Je beheerst zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. 

Passen we bij elkaar?

 • Je kunt goed plannen en organiseren en bent in staat om problemen snel te doorzien en te analyseren.
 • Je werkt resultaatgericht en planmatig met oog voor de voortgang en kwaliteit.

Wat krijg je?

Een passend salaris en een baan met veel uitdaging, afwisseling en een plezierige werksfeer met leuke collega’s.

Heb je interesse?

Bel gerust met Ari van Gool, Revisiemanager. Hij is telefonisch bereikbaar via: 06 26 36 40 78 of per e-mail ari.van.gool@attero.nl.

Solliciteren kan per mail via sollicitaties@attero.nl. Bureaus die kandidaten willen aanbieden kunnen mailen naar sollicitaties.moerdijk@attero.nl

 

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: