Projectleider

Locatie Moerdijk

Focus jij koersvast op projectsucces?

Wij zijn voor onze afdeling Projecten van het bedrijfsonderdeel Energy For Waste (EfW) op zoek naar een projectleider die op een enthousiaste en gedreven wijze onze projecten binnen tijd, budget en kwaliteit zelfstandig coördineert. De afdeling Projecten ontwikkelt, verzorgt en realiseert nieuwe business voor Attero t.a.v. vergistings-, scheidingsinstallaties, afdichten van stortlocaties of aanpassingen aan afvalenergiecentrales, alle scenario´s zijn mogelijk. Jij wordt primair ingezet t.b.v. de locaties in Zuid West Nederland (Moerdijk, Bergen op Zoom en Tilburg), wat betekent dat je flexibel bent t.a.v. reisafstanden.  Je werkt samen met andere projectleiders, deelt ervaringen en optimaliseert projectmatig werken voor Attero. Veilig werken is voor jou vanzelfsprekend en heeft altijd jouw prioriteit. Je rapporteert aan de manager Projectrealisatie.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je stelt een projectteam samen, stelt het projectplan op, coördineert de activiteiten en legt verantwoording af via voortgangs- en budgetrapportages.
  • Je creëert een veilige werkomgeving.
  • Je organiseert en onderhoudt communicatie met alle partijen en bewaakt de randvoorwaarden van jouw projecten.
  • Je bent verantwoordelijk voor opstellen en onderhouden van procedures, werkinstructies, technische standaards t.v.v uniforme werkmethoden en kwaliteitsborging.

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je hebt een afgeronde relevante technische HBO opleiding, bij voorkeur richting Werktuigbouw, of bent bereid deze te volgen.
  • Je hebt tenminste 1 jaar aantoonbare werkervaring in het leiden van projecten. Een achtergrond als  W-Engineer of Werkvoorbereider is een pré.
  • Je beschikt over een VOL VCA diploma.

Passen we bij elkaar?

Je bent een kei in plannen en organiseren en hebt aanleg voor functioneel coördineren. Je zorgt voor resultaten  en bewaakt tevens de kwaliteit. Je bent gericht op samenwerking en communiceert gemakkelijk zowel mondeling als schriftelijk.

Wat krijg je?

Een salaris dat past bij je ontwikkeling en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering. Een plezierige werksfeer met leuke collega’s. Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Heb je interesse?

Mail gerust met Willy Peeks, Manager Projectrealisatie, willy.peeks@attero.nl of bel: 06-52 40 19 57.

Wil je solliciteren? Mail je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl

  

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: