Senior Technicus WTB

Locatie Wijster

We zijn op zoek naar een Senior Technicus WTB ter versterking van onze technische dienst bij de afdeling “Organisch” in Wijster. Als Senior Technicus lever je beschikbaarheid van onze installaties door storingen op te lossen en preventief onderhoud uit te voeren samen met je collega’s. De afdeling Organisch kent meerdere composteringshallen, een voorbewerking en nabewerking, een GFT vergister en ook groengas installaties. Als afdeling Organisch zijn we aan het groeien en is de overgang van correctief naar meer preventief onderhoud ingezet. De Senior Technicus gaat daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Als Senior ben je het eerste aanspreekpunt voor de verschillende contractors in het veld en ben je verantwoordelijk voor goede en tijdige uitvoering van de werkzaamheden.

Wat ga je verder nog doen?

 • Je lost storingen op en voorkomt herhaling.
 • Je bereidt preventief onderhoud voor en houdt toezicht op uitvoering volgens plan.
 • Je stelt verbetervoorstellen op en werkt deze uit.
 • Je rapporteert binnen de Performance Management gestelde kaders en KPI’s.
 • Je levert informatie aan bij het opstellen van de meerjarige onderhoudsplannen.
 • Je werkt met ons ERP systeem (SAP) om werkbonnen te generen, voor te bereiden en te archiveren.
 • Je stuurt tijdens onderhoudsstops een team van collega’s en contractors aan.

Passen we bij elkaar?

Je werkt veilig en gestructureerd. Bent goed in het organiseren van je eigen werk. Hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en stimuleert en helpt anderen. Je haalt plezier uit plannen en organiseren van onderhoudstops. Je vervult een spilfunctie binnen de technische dienst en operatie en denkt actief mee over de toekomst van onze afdeling.

Ben jij onze nieuwe collega?

 • Je hebt een MBO 4 diploma, bij voorkeur de richting werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
 • Je hebt ervaring met het onderhouden van een grootschalige technische productieomgeving.
 • Ervaring met functioneel aansturen van medewerkers is een pré.
 • Hydrauliek ervaring is een pré.
 • Je beschikt over een vol-VCA diploma of je bent bereidt dit te halen.
 • Je bent bereidt om diverse cursussen en opleidingen te volgen zoals heftruck, hoogwerker, NEN 3140, BHV.

Wat krijg je?

Wij bieden je een collegiale sfeer met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, afwisseling en uitdaging, waarbij je zelf het verschil kan maken en echt impact hebt op de onderhoud strategie. Daarbij belonen we je met een passend salaris in schaal 7 cao GEO met een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering, een Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden- en Flexbudget.

Heb je interesse?

Bel met Olger Kuipers, Bedrijfsleider Organisch, 06-21 80 99 69.
Wil je solliciteren?Mail je CV naar: sollicitaties@attero.nl. Een motivatiebrief is niet nodig, want ik hoor graag persoonlijk van je.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: