(Senior) Werkvoorbereider

Zorg jij voor planmatig onderhoud?

Wij zoeken ter uitbreiding van de technische dienst in Wilp een 2e senior werkvoorbereider, die in een dynamische omgeving met verschillende soorten techniek (WTB en E&I) zorgt voor planmatig onderhoud van de installaties. Je stuurt collega’s van de technische dienst functioneel aan en bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de installaties. Je werkt met name in teamverband en bent een spin in het web voor de gehele afdeling. Samen met je collega’s bepaal je de onderhoudsbehoefte en zorgt dat de contracten met derden daarin voorzien en dat de taken worden nageleefd. Je plant de werkzaamheden van de monteurs, contractors en derden in. Je bent verantwoordelijk voor de compliance van de installaties, stelt onderhoudsplannen, procedures en werkinstructies op. Je houdt als key user het onderhoudsbeheerssysteem (SAP PM) up-to-date en ondersteunt de procesvoering in de SAP taken. Je legt inkooporders in het SAP systeem in. Je rapporteert aan de Bedrijfsleider Organisch.

Wat ga je verder nog doen?

 • Je bereidt de werkorders voor en zorgt dat mens enmateriaal tijdig gecontracteerd en ingepland zijn.
 • Je werkt de onderhoudscontracten met derden uit insamenwerking met de afdeling Inkoop.
 • Je stelt meerjarenonderhoudsplannen op en levertinformatie voor de onderhoudsbudgetten aan.
 • Je zorgt voor een goed functionerend onderhouds-beheersysteem (SAP PM) passend bij de afdeling.
 • Je ontwikkelt spreadsheets en genereert rapportagesten behoeve van management en Performancemanagement informatie.
 • Je fungeert als beheerder van masterdata in SAP PM enverzorgt documentatiebeheer van installaties.
 • Je bent coördinator van de wijzigingsaanvragen enzorgt dat de MOC-procedure gevolgd wordt.
 • Je archiveert projecten en wijzigingen en ziet toe opde geleverde kwaliteit.

 

Ben jij onze nieuwe collega?

 • Je hebt een MBO 4(+) diploma en HBO werk- endenkniveau en kennis van onderhoudsprocessen
 • Je hebt ervaring met functionele aansturing vantechnici in een productieomgeving en het werken ineen klant rol met derden.
 • Je hebt ervaring met SAP PM,Je hebt een VCA VOLdiploma en wil tot de BHV organisatie toetreden.Ervaring met ATEX en (bio)gasinstallaties is een pré.

Passen we bij elkaar?

Je bent proactief, goed in het organiseren van je eigen werk en denkt graag buiten de kaders. Je hebt een groot oplossend vermogen en hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent stressbestendig en kan goed samenwerken met verschillende afdelingen en achtergronden. Je past bij ons gezellige team als je resultaatgericht bent, maar ook samen kan lachen.

 

Wat krijg je?

Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris (Schaal 7 GEO).

 

Heb je interesse?

Heb je nog vragen neem dan contact op met Roelof Buisman, Bedrijfsleider Organisch bereikbaar op 06-46 28 75 83.

Wil je solliciteren? We horen graag snel van je, mail je CV en motivatie naar: sollicitaties@attero.nl.


Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: