sr. HR adviseur (24 uur)

Moerdijk

Verbind jij Mens en Techniek?

Wij zijn voor onze afdeling HR op zoek naar iemand die het management adviseert, faciliteert en ondersteunt bij het uitvoeren van het vastgestelde personeels- en organisatiebeleid en het begeleiden van veranderingsprocessen.

Wat ga je verder nog doen?

 • Je neemt initiatieven op het gebied van personeelsplanning, in-, door- en uitstroom van personeel, opleidingen en vacaturevervulling;
  • Je begeleidt veranderprocessen;
  • Je coacht en begeleidt het management bij het voeren van individuele gesprekken met medewerkers, het werkoverleg en de medezeggenschap en m.b.t HR processen;
  • Je levert een bijdrage aan het verlagen van het verzuim;
  • Je hebt een signalerende rol in het kader van beoordelingsgesprekken, loopbaanafspraken, promotie en demotie, vertrek van medewerkers;
  • Je ondersteunt het management bij een goed personeelsbeheer;
  • Je neemt daarvoor initiatieven en maatregelen betreffende de personeelsbezetting, de ontwikkeling van competentieprofielen, functiewaardering en beloning;
  • Je draagt zorg voor een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden en (bedrijfs-)regelingen;

Wat vragen we?
Je hebt een afgeronde opleiding, bij voorkeur Personeel & Arbeid of gelijkwaardig, HBO+/WO werk- en denkniveau bij voorkeur aangevuld met een postdoctorale opleiding of relevante opleidingen op gebied van strategische beleidsadvisering, planning & control.

Ben jij onze nieuwe collega?
Heb je ruime kennis en ervaring op het gebied van organisatieprocessen en veranderingsprocessen, kennis van wettelijke (arbeidsrechtelijke) regelingen en procedures en affiniteit met techniek ervaring in een technische werkomgeving en tweede natuur? Dan lijkt deze baan je op het lijf geschreven.

Wat krijg je?
Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris (inschaling is afhankelijk van ervaring, competenties en opleidingsachtergrond).

Heb je interesse?
Bel gerust met Frank Snellens, Manager HR, tel. 06 54 64 13 38.
Wil je solliciteren? Mail voor 1 maart 2020 je CV en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl.
 
Kandidaten die rechtstreeks solliciteren op hierboven genoemde vacature kunnen solliciteren via sollicitaties@attero.nl. Bureaus die kandidaten bij Attero willen aanbieden kunnen contact opnemen met de inhuurdesk@attero.nl.

 

 

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: