(Sr.) Projectleider Vergunningen

Wijster, 32 uur.

Organiseer jij onze “license to operate”?

Wij zijn voor onze afdeling Vergunningen t.b.v. het werkgebied Noord en Midden Nederland op zoek naar een projectleider vergunningen met ervaring die kan doorgroeien naar Sr projectleider.
Je realiseert vergunningstrajecten ook indien nodig in Zuid Nederland. Je levert een bijdrage aan projectplannen vanaf probleemstelling tot planning, benodigde resources en oplevering van eindproduct. Je adviseert het management over het kunnen (blijven) voldoen aan de vergunningsvoorwaarden en wet – en regelgeving.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je organiseert de communicatie met in- en externe partijen in vergunningstrajecten en bewaakt de randvoorwaarden;
  • Je stelt relevante procedures/werkinstructies op en onderhoudt deze;
  • Je gebruikt automatiseringssystemen op het gebied van vergunningstrajecten.

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je hebt een HBO+ of WO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding Milieumanagement of gelijkwaardig;
  • Je hebt affiniteit met projectmatig werken en met advisering en techniek.

Passen we bij elkaar?

Je staat stevig in je schoenen en kunt met weerstand omgaan. Je werkt graag in teamverband, maar bent ook goed in staat zelfstandig je eigen werk te organiseren en daardoor resultaatgericht. Je bent analytisch ingesteld, houdt van netwerken en weet wat zich in je omgeving op zakelijk vlak afspeelt. Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.

Wat krijg je?

Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris (inschaling is afhankelijk van ervaring, competenties en opleidingsachtergrond).

Heb je interesse?

Bel gerust met Henk van Duijnhoven, Hoofd Vergunningen, tel. 06-51 38 79 22. Wil je solliciteren? Mail je cv en een motivatie z.s.m. naar sollicitaties@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Veiligheid is een erg belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op de pagina Media.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: