Stage lopen bij Attero

Met het aanbieden van stageplekken aan scholieren en studenten willen we een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van toekomstige arbeidskrachten op de arbeidsmarkt. Ben je op zoek naar een stageplek? Neem dan contact met ons op!

De stageperiode is een goede mogelijkheid om ervaring op te doen. We doen onze uiterste best om te zorgen voor een leeromgeving waarin je zoveel mogelijk praktijksituaties meemaakt. Deze kom je tenslotte ook tegen in het beroep waarvoor je wordt opgeleid. Voor Attero kan de stageperiode de mogelijkheid bieden om potentieel toekomstige medewerkers beter te leren kennen. Uit cijfers van Stageplaza blijkt namelijk dat 35 procent van de studenten in vaste dienst treedt bij het stagebedrijf waar zij hun afstudeerstage hebben gelopen.

We hebben diverse afdelingen (Mineraal, Organisch, Kunststoffen en Verbranden) verspreid over diverse locaties in Nederland, die als erkend leerbedrijf geaccrediteerd zijn. We werken voor de MBO Stageplekken nauw samen met de Samenwerkingsorganisatie Beroeponderwijs Bedrijfsleven (SBB). Zo begeleiden we MBO-BOL en BBL-studenten die de beroepspraktijkvorming (BPV) periode doorlopen en geven we de beste praktijkopleiding. Dit doen we door onze praktijkbegeleiders te scholen in het begeleiden van stagiaires. Daarnaast proberen we samen met de SBB de aansluiting van het onderwijs op de beroepspraktijk te verbeteren door trends en ontwikkelingen te volgen en elkaar te informeren bij nieuwe inzichten.

Maar we bieden vanzelfsprekend ook voor andere opleidingsniveaus dan MBO stageplekken aan!

Neem een kijkje op onze website bij de verschillende bedrijfsonderdelen en locaties. Is je belangstelling gewekt? Stuur dan een bericht naar sollicitaties@attero.nl om te informeren naar de mogelijkheden van een stageplek. Geef dan aan naar welke locatie, afdeling, stageperiode en type stage (meewerk- of afstudeerstage) je belangstelling uit gaat.

Houd er rekening mee dat Attero VCA-gecertificeerd is. Stagiaires in de operatie moeten in het bezit zijn van een VCA-diploma.

   
           

Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: