Teamleider Mineraal

Werkgebied midden- en oost-Brabant

Ooit gedacht dat je je droombaan in het afval zou vinden? 

Wij zoeken voor ons bedrijfsonderdeel Mineraal Brabant iemand met een ervarings-, en/of opleidingsachtergrond MBO Infra voor de functie van teamleider Mineraal met specialisatie Weegbrug, Op- en Overslag en Voorzieningenbeheer. Je geeft operationele leiding aan circa 10-14 medewerkers. Samen zorgen jullie voor een milieu hygiënisch verantwoorde op- en overslag en verwerking van diverse afvalstoffen en voor het beheer van de locaties met bijbehorende milieutechnische installaties. Dit doe je tegen zo laag mogelijke kosten en min mogelijk overlast voor de omgeving. Je bent boegbeeld in de cultuur van veilig werken en bent motivator om veilig werken continue onder de aandacht te houden. Je rapporteert rechtstreeks aan de regiomanager Mineraal.

 

Wat ga je verder nog doen?

 • Je zorgt voor adequate organisatie, bemensing en een goed werkklimaat binnen de kaders van het HR beleid
 • Je plant, coördineert en controleert op aan- en afvoer van (afval)stoffen
 • Je fungeert als aanspreekpunt op de locatie voor aanbieders, bezoekers, leveranciers, overheden, etc.
 • Je zorgt dat locatie, machines en installaties in goede staat van onderhoud blijven
 • Je bewaakt de werking van de milieutechnische voorzieningen (o.a. stortgasonttrekking & - opwerking en waterzuivering)
 • Je stuurt binnen het operationeel plan op behalen van KPI’s in het kader van Performance Management

Ben jij onze nieuwe collega?

 • Je hebt een relevant diploma ( bij voorkeur MBO infra of Milieu)
 • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie en met aansturen van medewerkers
 • Je bent VOL VCA gecertificeerd
 • Ervaring met ERP en SAP systemen is een pré
 • Je bent een ervaren gebruiker van Excel

Passen we bij elkaar?
Je geeft op enthousiaste en stimulerende wijze leiding aan je team en zorgt voor een constructieve en prettige werksfeer. Je bent sterk in plannen en organiseren. Je werkt resultaatgericht met oog voor wensen van je klanten en wat  er in de organisatie speelt. Je bent gewend initiatief te nemen en creatief mee te denken in het proces. Je stimuleert samenwerking om samen best practices te bewerkstelligen.

Wat krijg je?
Een salaris dat past bij je ontwikkeling en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering. Een plezierige werksfeer met leuke collega’s. Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Heb je interesse?
Bel gerust met Lauran Vesseur, Regiomanager Mineraal, tel. 06-22 51 37 10.
Wil je solliciteren? Mail voor 27 maart 2021 je CV en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl

Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: