Technicus EMRA

Locatie Wijster

We zijn op zoek naar een Technicus EMRA (E&I) ter versterking van onze technische dienst bij de afdeling “Organisch” in Wijster. Als Technicus lever je beschikbaarheid van onze installaties door storingen op te lossen en preventief onderhoud uit te voeren samen met je collega’s. De afdeling Organisch kent meerdere composteringshallen, een voorbewerking en nabewerking, een GFT vergister en ook groengas installaties. Als afdeling Organisch zijn we aan het groeien en is de overgang van correctief naar meer preventief onderhoud ingezet. De Technicus is verantwoordelijk voor het volgens plan uitvoeren van preventief onderhoud en inspecties uit voeren en levert beschikbaarheid van de verschillende installaties voor productie.

Wat ga je verder nog doen?

 • Je lost storingen op en voorkomt herhaling.
 • Je voert preventief inspecties en onderhoud uit.
 • Je doet aanbevelingen voor verbetering en ondersteunt bij modificaties en projecten.
 • Je rapporteert binnen de Performance Management gestelde kaders en KPI’s.
 • Je werkt met ons ERP systeem (SAP) om werkbonnen te generen, materialen op te zoeken en af te melden.
 • Tijdens onderhoudstops werk je samen in een team van EMRA, WTB en productie.

Ben jij onze nieuwe collega?

 • Je hebt MBO 4 werk- en denk niveau in de richting elektrotechniek of vergelijkbaar.
 • Je beschikt over een NEN-3140 VOP en NEN-3840 VOP certificaat of bent bereid dit te behalen.
 • Je hebt ervaring met het onderhouden van een grootschalige technische productieomgeving.
 • Je beschikt over een vol-VCA diploma of bent bereidt dit te halen.
 • Je bent bereidt om diverse cursussen/trainingen te volgen zoals heftruck, hoogwerker, maar ook ATEX.

 

Passen we bij elkaar?

Je werkt veilig en gestructureerd. Bent goed in het organiseren van je eigen werk. Hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en stimuleert en helpt anderen. Je lost graag storingen op en onderzoekt de grondoorzaak. Je vervult een spilfunctie en denkt actief mee over de toekomst van onze afdeling.

Wat krijg je?

Wij bieden je een collegiale sfeer met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, afwisseling en uitdaging. Je gaat verscheidende trainingen volgen (onder werktijd) en interessante ervaringen opdoen in verschillende installaties. Daarbij belonen we je met een passend salaris in schaal 6 cao GEO met een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering, een Persoonlijke arbeidsvoorwaarden- en flexbudget.

Heb je interesse?

Bel met Olger Kuipers, Bedrijfsleider Organisch, 06-21 80 99 69.
Wil je solliciteren?Mail je CV naar: sollicitaties@attero.nl. Een motivatiebrief is niet nodig, want ik hoor graag persoonlijk van je.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: