Technicus WTB

Locatie Wijster

Wij zijn op zoek naar een Technicus WTB voor de Afvalenergiecentrale en Polymeren Sorteer Plant in Wijster. Als Technicus WTB ben je samen met het team verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden. Met je collega’s zorg je ervoor dat de kwaliteit van de diverse mechanische installatie onderdelen behouden blijft. Dat levert een verhoogde inzetbaarheid en levensduur van de installaties op. Je zorgt er ook voor dat de bedrijfsprocessen zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden die jij en het team uitvoeren. Je ziet er tijdens die werkzaamheden op toe dat er volgens de vastgelegde richtlijnen gewerkt wordt. Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit. Samen met je collega’s creëer je een veilige werkomgeving met een optimaal resultaat. Als technicus WTB werk je in dagdienst en draai je mee in consignatiedienst.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je inspecteert en onderhoudt diverse mechanische installatie-onderdelen zoals pompen, kleppen en transporteurs.
  • Je hebt een actieve rol in het bewaken en opvolgen van het preventieve onderhoudsplan (SAP systeem)
  • Je voert zelf werkzaamheden uit en bereidt samen met collega’s mechanische werkzaamheden voor en coördineert de uitvoering ervan.

Passen we bij elkaar?

  • Je hebt een hands-on mentaliteit en een grote mate van zelfstandigheid in werken.
  • Je bent analytisch en sterk in plannen en organiseren.
  • Je bent een stressbestendige en initiatiefrijke teamspeler.
  • Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Ben jij onze nieuwe collega?

Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau 4 (WTB) of je zit in een afrondende fase. Je bent in het bezit van een VCA diploma.

Wat krijg je?

Een passend salaris conform cao GEO (Grondstoffen, Energie & Omgeving), een winstuitkering en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering, maar vooral een baan met veel uitdaging, afwisseling en een plezierige werksfeer met leuke collega’s.

 

Heb je interesse?

Bel gerust met Lamko Hulzebos, teamleider onderhoud. Hij is telefonisch bereikbaar, via 0652326719.

Wil je solliciteren? Wij horen graag snel van je. Mail je cv en een motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

 

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

 

Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: