Technisch specialist

Werkgebied Limburg

Regel jij dat onze installaties blijven draaien?

Wij zijn voor ons bedrijfsonderdeel Mineraal op zoek naar iemand die zich gaat bezig houden met het periodiek inspecteren, registreren en onderhouden van de mechanische- en elektrotechnische procesinstallaties ( waterzuiveringen, gasbenuttingsinstallaties, tunnelcomplexen, pompgemalen) en gebouwen. Je rijdt regelmatig naar de verschillende locaties in Zuid Limburg en bent in staat om zelfstandig en solitair te werken. Je beoordeelt de explosierisico’s op grond van de ATEX richtlijn. Je vervult wacht- en storingsdienst volgens rooster.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je hebt continue oog voor het aanpassen enverbeteren van de technische installaties.
  • Je lost storingen op volgens prioriteitenbeoordeling.
  • Je houdt technische documentatie up to date.
  • Je fungeert als installatieverantwoordelijke voor alleaanwezige elektrotechnische installaties op diverselocaties.

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je hebt een MBO diploma WTB en E
  • Je hebt een VCA diploma
  • Je hebt de opleiding ATEX technicus gevolgd of bentbereid die te volgen

Passen we bij elkaar?

Je kunt goed plannen en organiseren en prioriteiten stellen, je voelt je eigenaar van je werk, je bent in staat creatieve oplossingen te bedenken, kunt alleen werken maar werkt ook graag in een team.

Wat krijg je?

Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris (inschaling is afhankelijk van ervaring, competenties en opleidingsachtergrond).

Heb je interesse?

Bel gerust met Thei Beaumont, Regiomanager Mineraal, tel. 06-51 57 97 92.

Wil je solliciteren? Mail zo snel als mogelijk je cv en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl.

  

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Als onderdeel van het selectieproces maken we mogelijk gebruik van online-screening. Dit betekent dat we informatie over jou kunnen zoeken via o.a. zoekmachines en sociale netwerken.

 

Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: