Terreinmedewerker

Ben jij een opgeruimd type en wordt onze locatie dat ook?

Locatie Wilp

Wij zoeken voor onze afdeling Mineraal Wilp een terreinmedewerker die zorgt dat bedrijfsterrein(en) en de gebouwen in optimale staat zijn tegen zo laag mogelijke kosten. Om dit te realiseren zorg je voor het onderhoud van de boven- en ondergrondse
infrastructuur en het klein onderhoud van gebouwen. Je verricht ondersteunende facilitaire werkzaamheden t.b.v. de kantoorlocaties. Je zorgt voor stofbestrijding op wegen/aanrijroutes m.b.v. de trekker en waterwagen. Zorgt voor naleving van de vergunningsvoorwaarden en veiligheidsprocedures zodat je collega’s/derden veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Je fungeert als aanspreekpunt voor het melden van storingen en ongeregeldheden m.b.t. terreinen en stelt prioriteiten i.o.v. de teamleider. Je bent bereid toe te treden tot de BHV –organisatie.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je verhelpt kleine storingen aan algemene installaties en verzorgt werkvergunningen en ondersteunt bij diverse werken.
  • Je stuurt buitenfirma’s aan en controleert de uitgevoerde werkzaamheden.
  • Je ondersteunt bij diverse facilitaire taken zoals onderhoud rollend materieel op de locatie, etc.
  • Je zorgt voor de ongediertebestrijding, het onderhoud van het rioolstelsel en coördineert de groenvoorziening.
  • Je regelt de administratieve afhandeling van meldingen/orders met betrekking tot terreinen

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je beschikt over een afgeronde vmbo opleiding techniek.
  • Je woont in de nabije omgeving van onze locatie zodat je snel ter plaatse kunt zijn.
  • Het is een pré als je kennis hebt over landbouw, civiele techniek, weg- en waterbouw of vergelijkbaar.
  • Je beschikt over een VCA en BHV diploma of bent bereid deze trainingen te gaan volgen.

Passen we bij elkaar?

Je bent gericht op samenwerking in de operationele contacten met diverse collega’s en derden. Je bent altijd gefocust op een veilige uitvoering van je werkzaamheden en binnen de vergunningsvoorwaarden. Je bent resultaatgericht en stressbestendig.

Wat krijg je?

Een salaris volgens de cao GEO dat past bij je ontwikkeling en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering. Een plezierige werksfeer met leuke collega’s.
Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.


Heb je interesse?

Mail je vragen gerust naar Bernard Mulder, teamleider Mineraal Wilp via bernard.mulder@attero.nl.

Wil je solliciteren? Mail zo snel als mogelijk je CV en motivatie naar sollicitaties@attero.nl.

 

De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: