(Toekomstig) BI Specialist

Locatie Apeldoorn

Vertaal jij data naar informatie? 

Wij zijn op zoek naar versterking van het financiële team die zich midden in een transitie bevindt naar een digitale en data gedreven MIO (Management Information Office). Deze afdeling wordt het nieuwe kloppend hart van Attero. In je functie vertaal je de informatiebehoefte en datavraagstukken vanuit de klant bij elkaar in een technisch, financiele BI-omgeving. In je functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van digitale en innovatieve oplossingen die IT- Finance en de business met elkaar verbinden. Je werkt nauw samen met de afdeling ICT, Finance en de Business. Adviseert omtrent data- en informatiemanagement. Deze functie biedt jou de kans om, op basis van de inbreng van de gebruikers, een effectieve en goed werkbare informatievoorziening voor belangrijke organisatievraagstukken te bouwen.

Wat ga je verder nog doen?

  • Als BI specialist ben je verantwoordelijk voor de vertaling van de digitaliseringsbehoefte naar innnovatieve oplossingen.
  • Je hebt ervaring in het werken en het ontwikkelen van toepassingen met BI tooling (Board, Every Angle)
  • Je bent in staat om de meest geavanceerde rapportages en dashboards te bouwen t.b.v. performancemanagement
  • Een belangrijk onderdeel van de functie is het deelnemen aan projecten, gericht op data- en informatieanalyses
  • Je werkt samen met het team aan structurele verbeteringen bij finance in de vertaling van businessvraagstukken

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je hebt een afgeronde WO – of HBO-opleiding met een belangrijke IT-component en 1 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt ervaring met databasetechnologie en BI producten en bij voorkeur ervaring met SQL en SAP.

Passen we bij elkaar?

Ben je enthousiast om ingewikkelde vraagtstukken met creativiteit en doortastendheid aan te pakken en voel jij je thuis in een dynamische financiële leer/werkomgeving? Wil jij je verder ontwikkelen als BI specialist? Ben je niet bang om zelf het wiel uit vinden en in een niet gespreid bed te stappen? Dan lijkt deze vacature op je lijf geschreven.

 

Wat krijg je?

Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor verdere vakinhoudelijke ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris (inschaling is afhankelijk van ervaring, competenties en opleidingsachtergrond).


Heb je interesse?

Bel gerust met Mark Koole , Manager Finance & Control, tel. 06 46 76 37 60
Wil je solliciteren? Mail vóór 14 April 2021 je cv en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl.

Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: