Locatie Haps

Adresgegevens:
Beijers Bos 1
5443 PL Haps

Postbus 40047
7300 AX Apeldoorn

T: (088) 550 10 00

Over deze locatie

Op deze locatie is 2 miljoen ton afval gestort. De milieuvergunning biedt nog ruimte voor het storten van 650.000 ton. Om die reden is de stortplaats nog niet volledig voorzien van een definitieve afdeklaag: het grootste deel heeft een tijdelijke afdeklaag. Hemelwater wordt gedeeltelijk opgevangen in bassins op de stortplaats en kan na controle worden afgevoerd naar het oppervlaktewater.
Controle van de grondwaterkwaliteit gebeurt aan de hand van metingen via een netwerk van controledrains onder en peilbuizen nabij de stortplaats.

Verontreinigd water uit de stortplaats wordt opgevangen en voor zuivering afgevoerd naar de naastgelegen Rioolwaterzuiveringsinstallatie. Uit de stortplaats wordt stortgas onttrokken, dat wordt geleverd aan de rioolwaterzuivering, waar het samen met het biogas uit de slibvergister van het Waterschap in een gasmotor wordt omgezet in energie en warmte.

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 13:00 - 17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 09:00 - 15:00
Zaterdag 09:00 - 15:00
Zondag Gesloten

Veiligheid voorop

Komt u werken op onze locatie? Dan moet u in het bezit zijn van een veiligheidscertificaat. Bekijk onze veiligheidsfilm en maak daarna de (korte) toets om het certificaat te behalen.

Veiligheidsinstructie

Op onze locaties gelden in de gemarkeerde zones de volgende veiligheidsmaatregelen:

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.