Duurzaam

Wij gaan voor CO2-besparing

Wij willen onze klanten de meest duurzame verwerking voor hun afvalstromen bieden. De bodemverbeteraars die we maken uit gft-afval zijn van steeds hogere kwaliteit waardoor ze in segmenten worden ingezet met een nog hogere CO2-besparing. Ook recyclen we steeds meer plastic. Onze pmd-sorteerinstallatie is best-in-class qua sorteerprestaties en onze folierecyclinginstallatie maakt uit sterk vervuilde folies een regranulaat dat weer ingezet kan worden om nieuwe hoogwaardige plastic producten te maken. Ook biedt Attero duurzame verwerking voor restafval. CE Delft vergeleek verschillende manieren van restafvalverwerking. De punt geeft aan hoe de vermeden emissies uit recycling en energieproductie de verbrandingsemissies compenseren (hoe lager de punt hoe beter):

Een installatie die kunststof en metalen terugwint en zowel groengas als elektriciteit/warmte produceert uit restafval heeft de beste CO2-footprint. Wij bieden deze verwerkingsmethode aan in Wijster.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.