afval = toekomst

Hoe we dat doen...?

Slide nummer 1

Uw restafval wordt energie en grondstof

Onze geavanceerde afvalenergiecentrales produceren duurzame elektriciteit, groen gas en warmte. En onze scheiding en sortering levert onder meer plastics, drankenkartons en metalen. Grondstoffen voor nieuwe producten.

Lees meer

Uw verpakkingsafval wordt grondstof

Nederlandse huishoudens gooien jaarlijks honderdduizenden tonnen kunststof, kartonnen en metalen verpakkingen (PMD-afval) weg. Deze grondstoffen winnen wij terug voor recycling.

Lees meer

Uw organisch afval wordt compost en energie

Onze gecombineerde werkwijze vergisten en composteren levert groene stroom, groengas en hoogwaardige bodemverbeteraars op. Onze bijdrage aan een beter milieu en een gezonde bodem!

Lees meer

Uw mineraal afval wordt grondstof voor bouw en onderhoud

Onze daadkrachtige grondreiniging en het breken van puin tot granulaatsoorten is een prima basis om op verder te bouwen. 

Lees meer

afval = nieuws

Attero heeft klacht bij Europese Commissie tegen Cure voorbereid

Attero maakt bezwaar tegen gunning van Cure aan een Joint Venture waarin zij wil participeren samen met Ørsted.

Lees verder

Biologische agentia

Geef biologische agentia geen kans: draag lichaamsbedekkende kleding! Ook bij warm weer.

Lees verder

Melkvee omgeving Wijster kan weer naar buiten

Er zijn voor landbouw, veeteelt of anderszins geen nadelige gevolgen te verwachten van de recente branden bij Attero in Wijster. Naast het pluimvee, kan nu dus ook het melkvee in het betreffende gebied weer ...

Lees verder

Animatie PRP

Hoe werkt de Polymeren Recycling Plant in Wijster? En waarom roepen we u op om mee te doen aan EC's pledge? Tijdens de opening van de PRP op 15 maart jl. lanceerden we een animatiefilm om dit te vertellen.

Lees verder
Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: