Maatschappelijk verantwoord

Wij leveren onze bijdrage op een maatschappelijk verantwoorde manier. Hoe we dit doen?

Ons maatschappelijk verantwoord ondernemen richt zich op People, Planet en Profit.

People

  • Inclusie: Wij hebben Trede 1 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en daar zijn wij trots op! Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Attero op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Veiligheid: We doen er alles aan om te zorgen dat onze klanten en medewerkers weer veilig thuis komen. We werken veilig of we werken niet! Attero is met haar sterke veiligheidscultuur en -structuur best-in-class geworden in veiligheid in de branche.
  • Klanten: Klanttevredenheid staat voorop bij ons. Onze klanten waarderen ons dan ook met een rapportcijfer 8,0 waar we dankbaar voor zijn. Het kan natuurlijk altijd beter. Daarom staan wij altijd open voor suggesties, vragen en klachten.
  • Medewerkers: Ons bedrijf kenmerkt zich door weinig verloop. In zo’n dynamisch, innovatief bedrijf en goede arbeidsvoorwaarden en enthousiaste collega’s wil je namelijk blijven werken. Ook biedt Attero volop ontwikkelmogelijkheden, waaronder een online leeromgeving.
  • Leveranciers: Met onze leveranciers maken we goede afspraken. Vanuit onze ketenverantwoordelijkheid vragen wij hen ook onze Supplier Code of Conduct te tekenen. Met de hulp van onze leveranciers vergroten we gezamenlijk onze impact.

Planet

  • Attero’s missie is volledig gericht op Planet. Wij verwerken op een veilige, schone manier afval tot nieuwe grondstoffen en hernieuwbare energie en dragen daarmee bij aan de circulaire economie, energietransitie en helpen daarmee klimaatverandering tegen te gaan.
  • In 2030 willen we met de productie van grondstoffen en hernieuwbare energie 1 miljoen ton vermeden CO2-emissies realiseren. Wij rapporteren jaarlijks onze CO2-footprint op onze website zodat iedereen onze voortgang op de voet kan volgen.

Profit

  • Wij streven naar een gezond rendement op onze investeringen zodat de continuïteit en duurzame groei gewaarborgd blijven.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.