Directie en Raad van Commissarissen

Mensen maken het verschil. Onze medewerkers hebben hart voor het bedrijf en staan voor de verwerking van het afval van jou als klant.


De medewerkers van Attero willen steeds het beste uit zichzelf halen. Steeds sturen op het beste resultaat voor de klant en Attero. Het betekent ook dat we regelmatig en tijdig moeten bijsturen. Het vergt aanpassingsvermogen en een flexibele instelling. Die uitdaging gaan onze mensen graag aan, elke dag opnieuw. Zo beheersen we de hele keten: van het aanleveren van het afval, via het zorgvuldig en gecontroleerd verbranden, composteren, vergisten of opwerken tot het produceren van een optimaal eindproduct, of dat nu stroom, warmte, compost, groengas, kunststof of puingranulaat is.

Attero excelleert ook met innovaties. Veel collega’s zijn technisch en praktisch. Ze komen met ideeën voor innovaties om productieprocessen te optimaliseren. En er worden nieuwe verwerkingstechnieken bedacht om van afval nog hoogwaardigere grondstoffen te maken. Een zeer dynamische omgeving waar je kennis en kunde kunt inzetten voor duurzame verbeteringen.

Onze directie bestaat uit:

P.J.B. Ganzeboom, CEO

M.G.M. Brok, CFO

Onze Raad van Commissarissen bestaat uit:

J.M. Kroon

D.A.W. von der Schulenberg

F.R. Vasquez

F.M.S.A.J. Rossignol

M.I. Visser

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.