Locatie Landgraaf

Adresgegevens:
Europaweg Noord 179
6374 CH Landgraaf

Postbus 40047
7300 AX Apeldoorn

T centraal nummer: (088) 550 10 00
T doorkiesnummer: (088) 550 25 85

Over deze locatie

De locatie Landgraaf omvat een overslagstation, een operationele stortplaats en verwerkingslocatie voor puin en andere minerale stromen. In 2001 is op deze locatie een proef gestart op het gebied van duurzaam storten. De biochemische processen in het stortlichaam worden daarvoor regelmatig gemeten. Doel van dit project is het bereiken van een stabiele en uitgewerkte stortplaats in één generatie, ofwel dertig jaar. De kostbare eeuwige nazorg die een conventionele stortplaats vraagt, kan hiermee mogelijk voorkomen worden. De stortplaats levert stortgas dat gebruikt wordt voor de opwekking van energie. De voorzuivering van het opgevangen afvalwater uit de stortplaats gebeurt in de eigen waterzuiveringsinstallatie. De grondwaterkwaliteit wordt gecontroleerd met monsters die genomen worden uit peilbuizen rondom de stortplaats. Onder de stortplaats bevindt zich een tunnel voor de afvoer van afvalwater uit het stortlichaam en de controle hiervan.

Openingstijden

De deponie op locatie Landgraaf is open op maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 17.00 uur (inrijden tot 16.30 uur).
Op zaterdag gesloten
Aanlevering asbest maandag tot en met vrijdag 07:00 - 15:30 uur.

Veiligheid voorop

Kom je werken op onze locatie? Dan moet je in het bezit zijn van een veiligheidscertificaat. Bekijk onze veiligheidsfilm en maak daarna de (korte) toets om het certificaat te behalen.

Veiligheidsinstructie

Op onze locaties gelden in de gemarkeerde zones de volgende veiligheidsmaatregelen:

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.