Locatie Nuenen

Adresgegevens:
Gulberg 9
5674 TE Nuenen

Postbus 40047
7300 AX Apeldoorn

T centraal nummer: (088) 550 10 00
T doorkiesnummer: (088) 550 27 50

Over deze locatie

Deze voormalige regionale stortplaats maakt deel uit van Landgoed De Gulbergen, een 325 hectare groot gebied tussen Eindhoven en Helmond. Attero bezit de stortlocatie sinds 1997. De deponie is in 2003 gesloten, de overslag van afval is in 2009 verplaatst naar Eindhoven (Acht). De stortplaats is grotendeels voorzien van beschermende maatregelen voor de opvang van verontreinigd water. In 2010 is de definitieve bovenafdichting gecompleteerd. Het afvalwater wordt opgevangen en afgevoerd voor reiniging in een installatie elders. Het stortgas dat wordt onttrokken aan de stortplaats, wordt geleverd aan de installatie van Carbiogas. Hier wordt het opgewerkt tot aardgaskwaliteit en als groen gas in het openbare net gepompt.

Controle van de grondwaterkwaliteit gebeurt aan de hand van monsters die worden genomen via een netwerk van peilbuizen rond, en controledrains onder de stortplaats. Het gehele gebied wordt ontwikkeld tot een toeristisch-recreatief landschapspark voor inwoners van de omliggende gebieden. Dat gebeurt door Attero-onderdeel Beheermaatschappij Gulbergen, in opdracht van grondeigenaar Samenwerkingsverband Regio Eindhoven.

Naast de bestaande 27 holes tellende golfbaan met clubhuis en het Dierenrijk Europa, zijn er plannen voor een evenemententerrein, recreatieve voorzieningen als fiets- en wandelpaden, de aanplant van bos en de aanleg van ecologische verbindingszones.

Openingstijden

Dit is een gesloten stortplaats en heeft dus geen openingstijden.

Veiligheid voorop

Kom je werken op onze locatie? Dan moet je in het bezit zijn van een veiligheidscertificaat. Bekijk onze veiligheidsfilm en maak daarna de (korte) toets om het certificaat te behalen.

Veiligheidsinstructie

Op onze locaties gelden in de gemarkeerde zones de volgende veiligheidsmaatregelen:

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.