Locatie Odiliapeel

Adresgegevens:
Beukenlaan 62
5409 SX Odiliapeel

Postbus 40047
7300 AX Apeldoorn

T: (088) 550 10 00

Over deze locatie

De biomassa-energiecentrale in Odiliapeel maakt duurzame energie uit de houtfractie uit het groenafval van de gemeenten Bernheze, Oss, Veghel, Uden en Sint-Oedenrode. Zo leveren wij samen een forse bijdrage aan het milieu. Voor gebruik in de biomassa-energiecentrale wordt het snoeihout uit de gemeenten eerst verkleind. Dat gebeurt niet bij de centrale zelf, maar bij regionale partners. De biomassa die zo ontstaat, komt in de vorm van snippers aan bij de biomassa-energiecentrale. De centrale produceert uit de biomassa duurzame energie in de vorm van stoom. Die gaat via een pijpleiding naar de fabriek van Peka Kroef. De aardappelverwerker gebruikt de stoom in zijn productieproces om aardappels te stoomschillen.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur. 
Laatste inweging: 30 minuten voor sluitingstijd. 

Veiligheid voorop

Kom je werken op onze locatie? Dan moet je in het bezit zijn van een veiligheidscertificaat. Bekijk onze veiligheidsfilm en maak daarna de (korte) toets om het certificaat te behalen.

Veiligheidsinstructie

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.