Locatie Weert

Adresgegevens:
Hazenweg
6006 TC Weert

Postbus 40047
7300 AX Apeldoorn

T: (088) 550 10 00

Over deze locatie

Attero verzorgt het beheer van deze gesloten stortlocatie.
Afvalwater uit het stortlichaam wordt via een leidingenstelsel opgevangen en gereinigd in een van onze eigen waterzuiveringsinstallaties in Landgraaf of Tilburg. Controle van de grondwaterkwaliteit gebeurt aan de hand van monsters die genomen worden via een netwerk van peilbuizen rondom en controledrains onder de stortplaats.

Het stortgas uit de deponie wordt in een stortgasmotor omgezet in elektriciteit, incidenteel kan dit worden afgefakkeld.
De gehele stortplaats is voorzien van een definitieve eindafdichting met een natuurlijke inrichting. Bedoeling is om het in de toekomst open te stellen als wandel- en recreatiegebied.

Openingstijden

Dit is een gesloten stortlocatie.

Veiligheid voorop

Kom je werken op onze locatie? Dan moet je in het bezit zijn van een veiligheidscertificaat. Bekijk onze veiligheidsfilm en maak daarna de (korte) toets om het certificaat te behalen.

Veiligheidsinstructie

Op onze locaties gelden in de gemarkeerde zones de volgende veiligheidsmaatregelen:

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.