Attero koploper Vitaalste Vakbedrijf 2022!

Attero is uitgeroepen tot Koploper Vitaalste Vakbedrijf 2022 in de categorie grote bedrijven! Met veel trots hebben we deze titel in ontvangst genomen die door WENB bekend werd gemaakt. De jury sprak in het juryrapport lovend over het uitgebalanceerde en herkenbare programma Attero FIT & Vitaal en het verzamelen van data hierover: “De gecombineerde en efficiënte meting van het PMO, MTO, een flitspeiling -allen met mentale component- zijn weinig belastend voor het personeel, en leveren in één klap veel data op, die jullie ook nog eens gebruiken voor het bijsturen én voorspellen van beleid en interventies. De interventieboog is geclusterd onder een uitgebalanceerd en herkenbaar programma. Deze vindbaarheid is bevorderlijk voor het gebruik door werknemers en is dan ook een tip voor alle lidbedrijven." 

Het programma en de vindbaarheid gaat onder andere over onze Schijf van vijf. Gebaseerd op de vitaliteitsschijf van Vitalogisch ontwikkelden we binnen Attero een eigen Schijf van vijf. Daarin vinden collega’s op verschillende vlakken ondersteuning om zich fit & vitaal te voelen. Waarbij FIT staat voor functioneren, inzetbaarheid en toekomst/talent. We kijken dus verder dan bewegen en gezond eten. Want bij je fit voelen komt zoveel meer bij kijken.

Alle initiatieven zijn bedacht door collega’s die deelnamen aan het vitaliteitstraject in 2021. Daar zijn wij trots op: Attero FIT & Vitaal is er door én voor alle medewerkers van Attero!

Naast het vitaalste vakbedrijf vond ook de uitreiking van de Slimste handen van Nederland plaats. Collega’s Marco de Jong (categorie Fit & Energiek) en Jennifer Kwaytaal (categorie Technisch Expert) vielen in de prijzen. Zij versterken in hun werk de fysieke en mentale gezondheid en technische kennis van zichzelf en anderen. Tijdens het event Slimste Handen van Nederland 2022 zijn zij in het zonnetje gezet. 

Ook zin om bij fit & vitaal Attero te komen werken? Kijk op de website voor onze vacatures.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.