Attero koploper Vitaalste Vakbedrijf 2023!

Op donderdag 5 oktober organiseerde de WENB het Vitale Sectorenfestival. Deze sectoren werken hard om veel wat vanzelfsprekend is in ons dagelijks leven - het opladen van je telefoon, schoon kraanwater, inzameling en recycling van afval, internet en droge voeten - ook vanzelfsprekend te houden. Cruciaal daarvoor zijn natuurlijk vitale medewerkers die gezond, veilig en met plezier kunnen werken en blijven werken. Tijdens dit Vitale Sectoren Festival wisselden werkgevers in deze sectoren uit hoe ze dat doen en hoe het nog beter kan.

´s Ochtends werd op dit festival door WENB directeur Reinier Rutjens en met hulp van juryvoorzitter Tinka van Vuuren de drie koplopers van Vitaalste Vakbedrijf 2023 bekend gemaakt. Deze verkiezing waardeert wat bedrijven doen op het gebied van (mentale) vitaliteit; wat ze doen ter voorkoming van werkdruk en werkstress en het ter vergroting van werkgeluk en werkplezier.

De drie koplopers werden bekend gemaakt!
Uit 42 deelnemende bedrijven zijn dit jaar drie koplopers op het gebied van vitaliteit naar voren gekomen: deze drie bedrijven doen heel veel op vitaliteit voor hun medewerkers en kunnen als voorbeeld voor velen gezien worden! Wij vinden het dan ook erg leuk om bekend te maken dat Attero één van de drie koplopers van 2023 is!

Aandacht voor fysieke én mentale vitaliteit
We ontvingen mooie woorden van de jury. Tinka Van Vuuren: “Jullie betrekken de collega’s er heel goed bij en hebben een goed draagvlak. Wat we erg sterk vinden is dat jullie een breed scala aan aanbod hebben waarbij er zowel aandacht voor fysieke als mentale vitaliteit is. We zien dat mensen met plezier naar hun werk gaan.”

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.