Marlies Visser nieuw lid Raad van Commissarissen Attero

Met ingang van 14 juni 2022 verandert de samenstelling van onze Raad van Commissarissen (RvC). Op deze datum treedt Jacques Huberts terug als RvC-lid. Jacques is ruim 12 jaar als commissaris aan Attero verbonden geweest. Wij bedanken hem voor zijn betrokkenheid en de goede samenwerking in de afgelopen periode.

Op 14 juni treedt Marlies Visser toe tot de RvC. Marlies Visser is sinds 2020 Chief Operating Officer (COO) en lid van de Raad van Bestuur van het netwerkbedrijf Alliander. Sinds 2014 is zij werkzaam bij Alliander, onder meer als operationeel directeur van Liander. Daarvoor heeft ze diverse functies vervult bij onder andere de Nederlandse Spoorwegen. Marlies heeft Communicatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en daarnaast het Advanced Management Program aan Insead in Fontainebleau gevolgd.

De benoeming van Marlies Visser is op voordracht van de Ondernemingsraad van Attero. De aandeelhouders hebben de benoeming inmiddels goedgekeurd. Wij heten Marlies van harte welkom bij Attero en zien uit naar de toekomstige samenwerking.

Per 14 juni 2022  is de samenstelling van onze RvC daarmee als volgt:

  • Mel Kroon (voorzitter)
  • Marlies Visser
  • Scott Auty
  • Aaron Church

Paul Ganzeboom
CEO

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.