Ondertekening Samenwerkingsovereenkomst Green Energy Hub Withagen

Onze locatie in Wilp ligt in het hart van de stedendriehoek Apeldoorn-Zutphen-Deventer, gebied Withagen. Samen met omliggende bedrijven delen we de ambitie om duurzaam, innovatief en fossielvrij te produceren. Er is nu een samenwerkingsovereenkomst getekend die zich richt op haalbaarheidsonderzoek in de energietransitie.

Een betrouwbare energievoorziening tegen redelijke kosten blijkt minder vanzelfsprekend dan tot voor kort werd aangenomen. Dat leidt tot de gezamenlijke wens om minder afhankelijk te zijn van publieke energievoorzieningen, door de inzet van lokale alternatieve oplossingen met hernieuwbare energie tegen redelijke kosten. De diversiteit van de activiteiten van de bedrijven, die alle bij elkaar zijn gesitueerd in het gebied Withagen, levert mogelijkheden op voor uitwisseling en combinaties van voorzieningen en energie. Concreet kun je denken aan oplossingen voor netcongestie en elektriciteitsaansluitingen -bv off grid en/of een ‘smart grid’- , gezamenlijke duurzame opwek met zonnepanelen en/of slimme mobiliteitsoplossingen.

De bedrijven die samen met ons deze ambitie delen zijn zeer divers: plantenveredelingsbedrijf Schoneveld Breeding, producent en leverancier van mobiele pompsystemen BBA Pumps, dienstverlener in tijdelijke energie-oplossingen Bredenoord, Wellness Resort Thermen Bussloo en technisch installateur/systeemintegrator Batenburg Installatietechniek. Een unieke samenwerking die is gestart begin 2022 en nu is bezegeld met een getekende overeenkomst!

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.