Opening Attero trainingscentrum Venlo

Veiligheid is nummer één bij Attero. Dat roepen we al jaren en dat blijven we ook roepen.

Opleiding en training is een belangrijk onderdeel van veiligheid. We hebben als Attero onze eigen veiligheidsregels en -procedures naast de wettelijke en we besteden al veel tijd aan veiligheidstrainingen en opleidingen. Waar we tegenaan lopen is dat die trainingen globaal en algemeen zijn en niet altijd één-op-één passen op de Attero situatie. Of dat de trainingen niet bestaan, omdat ze over onze eigen specifieke regels en procedures gaan.

Vandaag hebben we daarom vol trots het Attero Trainingscentrum geopend. In dit trainingscentrum hebben we de mogelijkheid om zelf trainingen te geven specifiek voor Attero vraagstukken. En dan niet alleen de theorie, maar vooral ook door de praktijk te trainen in een veilige Attero omgeving, dat is uniek!

Met de opening van dit trainingscentrum zetten we weer een stap naar niveau vier op de Bradley Curve, maar vooral naar een nog veiligere werkomgeving voor ons allemaal!

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.