Robbie

Robbie maakt impact!

Robbie Senior Operator bij AEC Moerdijk “Bij Attero voel ik me gewaardeerd en zie ik de toekomst met veel vertrouwen tegemoet!”

“Mijn reis bij Attero begon toen ik hier dertig weken stage liep als onderdeel van mijn Operator C opleiding, een BOL-opleiding op niveau 4. Daarna ben ik in dienst gekomen en inmiddels ben ik al vijf jaar in vaste dienst bij Attero waar ik momenteel de rol van Senior Operator vervul.


Het team en de werksfeer waren voor mij doorslaggevend om na mijn stage bij Attero te blijven. Fijne collega's maken het werken hier plezierig, en de goede werksfeer zorgt voor een omgeving waarin gelachen kan worden. De ploegenuitjes, meestal afgesloten met een gezellig etentje, dragen bij aan de teambuilding. Wat me ook aanspreekt, is de manier van werken bij Attero. Er is altijd wel wat te doen, wat zorgt voor een goede uitdaging iedere dag. De leeftijdsverschillen binnen ons team zijn best groot, maar op de werkvloer heeft dit juist voordelen. De ervaring van oudere collega's is een waardevolle bron van kennis waar wij als jongere generatie veel van leren.”

Succesvol bij Attero

“Ik voel me op mijn plek als Senior Operator, een positie waar ik erg trots op ben. Als je mij aan het begin van mijn carrière had verteld dat ik zo snel zou doorgroeien, zou ik je voor gek verklaren haha. Ik ben van mening dat je succesvol wordt bij Attero als je hard werkt, flexibel en leergierig bent en van je leert van fouten.


Met die eigenschappen ervoor zorgen dat de wacht goed overgedragen kan worden aan de volgende ploeg, maakt een dag voor mij succesvol. Door de ploegendiensten nemen we ons werk gelukkig niet mee naar huis, maar we streven er altijd naar om het goed te doen voor elkaar.”

Impactvolle mijlpaal

“Een mijlpaal die me bijblijft, is het telefoontje waarin ik een jaarcontract aangeboden kreeg. Dat was een bijzonder moment, een bevestiging van mijn inzet en toewijding. Het feit dat ik altijd naar school ben geweest en nu een baan aangeboden kreeg, was echt heel leuk.


Ik maak vanaf die mijlpaal impact door het proces in goede banen te leiden en nieuwe collega's te motiveren en in te werken. Mijn sociale babbel en de uitdagende taken die ik kan laten zien, dragen bij aan het enthousiasmeren van jonge collega's. Bij Attero voel ik me gewaardeerd en zie ik de toekomst met veel vertrouwen tegemoet!”

Wil jij net als Robbie
impact maken bij Attero?


Wil je in een hecht team werken en samen nieuwe duurzame oplossingen bedenken?
Kies voor Attero én maak impact met je team.

Bekijk onze vacatures

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.