Minerale stromen

Stortstromen

Heb je een afvalstroom die gestort moet worden?

Wij ontvangen stortstromen op onze locaties in Wilp, Wijster, Tilburg en Landgraaf. Niet zeker of een stroom gestort hoort te worden? Onze afval-technisch specialisten beoordelen jouw stroom graag.

Lees verder

Verontreinigde grond

Heb je verontreinigde grond? Wij bekijken graag hoe we deze kunnen reinigen zodat we zoveel mogelijk kunnen hergebruiken.

Onze specialisten beoordelen graag jouw verontreinigde grond. Onze grondreinigingstechnieken kunnen allerlei verontreiniging verwijderen, zelfs PFAS. Niet reinigbare grond kunnen wij accepteren op onze vier stortlocaties.

Lees verder

Puin

Puin, afkomstig van sloopwerken wordt verwerkt tot granulaten in verschillende korrelgroottes.

Wij kunnen met een mobiele breker bij jou op het werk breken, maar we hebben ook verschillende eigen locaties waar gebroken kan worden. Door te verwerken op Attero’s locatie bent u verzekerd dat uw bouwlocatie heel snel leeg is om de voortgang van de bouw niet te belemmeren.

Lees verder

Grond(bank)

Ben je op zoek naar een tijdelijke opslag van uw grond voor een toekomstig werk? Of wil je juist grond afnemen?

Met onze grondbank helpen we je graag verder. Ook reinigen wij grond die daardoor weer  toepasbaar is.

Lees verder

Overig

Heb je andersoortig mineraal afval?

Neem contact op met onze specialisten. Wij denken graag mee wat je het beste met jouw mineraal afval kunt doen.

Lees verder

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.