Odiliapeel

Locatie Odiliapeel

De biomassa-energiecentrale in Odiliapeel maakt lokaal duurzame energie uit de houtfractie uit het groenafval van de gemeenten Bernheze, Oss, Veghel, Uden en Sint-Oedenrode. Zo leveren wij samen een forse bijdrage aan het milieu. Voor gebruik in de biomassa-energiecentrale wordt het snoeihout uit de gemeenten eerst verkleind. Dat gebeurt niet bij de centrale zelf, maar bij regionale partners. De biomassa die zo ontstaat, komt in de vorm van snippers aan bij de biomassa-energiecentrale. De centrale produceert uit de biomassa duurzame energie in de vorm van stoom. Die gaat via een pijpleiding naar de fabriek van Peka Kroef. De aardappelverwerker gebruikt de stoom in zijn productieproces om aardappels te stoomschillen.

Adresgegevens

Beukenlaan 62
5409 SX Odiliapeel
Postbus 4114
6080 AC Haelen
T (088) 550 10 00

Gesloten op feestdagen in 2017

Gesloten op Vanwege
Maandag 1 januari 2018 Nieuwjaarsdag
Maandag 2 april 2018 2e Paasdag
Vrijdag 27 april 2018 Koningsdag
Donderdag 10 mei 2018 Hemelvaartsdag
Maandag 21 mei 2018 2e Pinksterdag
Dinsdag 25 december 2018 1e Kerstdag
Woensdag 26 december 2018 2e Kerstdag
Dinsdag 1 januari 2019 Nieuwjaarsdag

Wilt u er rekening mee houden dat de laatste inweging ongeveer een half uur voor sluitingstijd plaatsvindt? Op deze wijze hebben alle voertuigen rond sluitingstijd het terrein verlaten. Ook op de locaties zelf worden de aangepaste tijden bekend gemaakt. Attero heeft, naast een groot aantal eigen locaties, dienstverleningsovereenkomsten met locaties van andere exploitanten. Voor vragen en informatie over openingstijden van deze zogenoemde externe locaties kunt u contact opnemen met ons Shared Services Center via telefoonnummer (088) 550 25 00 of per e-mail ssc@attero.nl.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatie ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: