Investeringen

Innovatie en recycling

'Attero investeert' laat duidelijk zien waar onze ambitie ligt: verhogen van het materiaalhergebruik en de productie van duurzame energie uit afvalstromen. Daar investeren wij jaarlijks vele miljoenen euro's in. We laten u graag zien waarin Attero de afgelopen jaren investeerde.

Onze investeringen brengen een duurzamere samenleving en een circulaire economie dichterbij. Onze installaties maken de ambities die wij hebben mede mogelijk. Daarom steken we ook jaarlijks tientallen miljoenen euro's in het onderhoud, het vernieuwen en het optimaliseren van onder andere onze afvalenergiecentrales, vergistingsinstallaties, kunststof recycling plants, compostfabrieken en groengasfabrieken. Ook investeren we in onze medewerkers door interne opleidingen aan te bieden en in te zetten op een veilige werkomgeving.

 

 

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: