Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Werken bij Attero

Een energiek bedrijf

Wij zijn een dynamisch bedrijf, dat steeds zoekt naar optimalisatie, vernieuwing en de beste te zijn in de markt. Attero biedt voor middelbaar en hoog opgeleide technici, procesoperators en vele andere functies een uitdagende en boeiende werkomgeving.

Onze samenleving vraagt om steeds meer processen, producten en diensten die de duurzaamheid bevorderen. Het is onze ambitie om hieraan volop mee te werken. Dat doen al onze medewerkers al, iedere dag weer. Wil jij deel uitmaken van ons team en meewerken aan het waarmaken van onze ambitie?  Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar sollicitaties@attero.nl.

Vacatures

Wij hebben de volgende vacatures binnen ons bedrijf. U vindt hier de inhoudelijke informatie over de vacatures.

Operator HVS

Groningen

Als Operator HVS ben je verantwoordelijk voor het starten, bedienen, bewaken, bijregelen en stoppen van de installaties.

Bekijk vacature

Operator BBA

Wijster

Je bedient de kranen voor aanvoer van het afval naar de voorscheiding en verbrandingstrechters zodat het scheidingsproces optimaal verloopt en de gekoppelde processen (AVI, PSP en vergister) ongestoord doorgang vinden.

Bekijk vacature

ICT Manager

Apeldoorn

Als ICT Manager ben je verantwoordelijk voor zowel het borgen van de continuïteit als de verdere ontwikkeling van de ICT dienstverlening.

Bekijk vacature

Energiemanager

Apeldoorn/Wijster

Jij hebt de competenties om je voor Attero in te zetten ten aanzien van de energiemarkt; het afsluiten en de naleving van onze energiecontracten plus contracten duurzaamheidswaarde.

Bekijk vacature

Technicus WTB

Moerdijk

Jij gaat deel uit maken van het team dat verantwoordelijk is voor het preventief en correctief onderhoud. Samen je collega’s zorg je ervoor dat de kwaliteit van de diverse mechanische installatieonderdelen behouden blijft. 

Bekijk vacature

Operator AVI

Moerdijk

Jij kan helpen in het controleren en waar nodig het bijsturen van de verbrandingsinstallatie. Je doet dat zodanig dat het rendement van de installatie optimaal is.

Bekijk vacature

Technicus EMRA

Moerdijk

Jij maakt deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor preventief en correctief onderhoud. Jullie behouden de kwaliteit van diverse elektrische en PLC-gestuurde installaties. 

Bekijk vacature

Projectleider

Moerdijk

Als projectleider op onze afdeling Technology & Engineering (T&E) ben jij iemand die op een enthousiaste en gedreven wijze onze projecten binnen tijd, budget en kwaliteit zelfstandig coördineert.

Bekijk vacature

Operator AVI

Wijster

Je bent een enthousiaste en gedreven operator AVI die kan helpen in het controleren en waar nodig het bijsturen van de verbrandingsinstallatie. Je doet dat zodanig dat het rendement van de installatie optimaal is.

Bekijk vacature

Senior Proces engineer Businessdevelopment

Wijster

Jij kan de koppeling leggen tussen de ontwikkelingen in de markt en kan deze concretiseren naar new business en bestaande complexe processen verbeteren. 

Bekijk vacature

Operator PRP

Wijster

Jij bent een enthousiaste en gedreven hoofdoperator die graag de uitdaging wil aangaan om met een team deze unieke en nieuwe installatie zo optimaal mogelijk te laten draaien.

Bekijk vacature

Technicus EMRA

Wijster

Jij bent samen met het team verantwoordelijk is voor het preventief en correctief onderhoud. Jullie zorgen ervoor dat de kwaliteit van de diverse elektrische en PLC-gestuurde installaties behouden blijft.

Bekijk vacature

Aankomend Technicus WTB

Wijster

Via een intern trainingstraject wordt je opgeleid tot technicus WTB. Je bent dan samen met het team verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden van de afdelingen. Met je collega’s zorg je ervoor dat de kwaliteit van de diverse mechanische installatie onderdelen behouden blijft.

Bekijk vacature

Sorteermedewerkers

Wijster

Attero zoekt sorteermedewerkers voor de Plastic Sorteer Plant in Wijster (5 ploegendienst). Solliciteren? Of wil je meer informatie? Klik door naar: Randstad.

Wil je reageren of ons een open sollicitatie sturen?
We horen graag van je. Mail je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

Benieuwd naar wie Attero is?

Op onze website vertellen we je natuurlijk alles over wat Attero doet. Blader door de verschillende pagina's heen en je vindt veel informatie.

Deze informatie hebben we ook verwerkt in onze films. Korte films over bepaalde onderwerpen om je een kijkje in de keuken van Attero te geven. Klik door naar ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: