Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Werken bij Attero

Een energiek bedrijf

Wij zijn een dynamisch bedrijf, dat steeds zoekt naar optimalisatie, vernieuwing en de beste te zijn in de markt. Attero biedt voor middelbaar en hoog opgeleide technici, procesoperators en vele andere functies een uitdagende en boeiende werkomgeving.

Onze samenleving vraagt om steeds meer processen, producten en diensten die de duurzaamheid bevorderen. Het is onze ambitie om hieraan volop mee te werken. Dat doen al onze medewerkers al, iedere dag weer. Wil jij deel uitmaken van ons team en meewerken aan het waarmaken van onze ambitie?  Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar sollicitaties@attero.nl.

Vacatures

Wij hebben de volgende vacatures binnen ons bedrijf. U vindt hier de inhoudelijke informatie over de vacatures.

Locatie Tilburg

 • Hoofdoperator Organisch
  Wij zoeken ter versterking van onze afdeling Organisch Tilburg een hoofdoperator die zowel zelfstandig als in teamverband in dagdienst de procesvoering van de vergister- en composteringsinstallatie regelt. Veiligheid staat voor jou op 1 en je probeert het werkklimaat en de werkomgeving te verbeteren.
  Bekijk vacature > klik hier.

Locatie Groningen

 • Hoofdoperator WVI
  We zijn voor de locatie in Groningen op zoek naar een hoofdoperator WVI. Je stuurt daar operationeel één van de vijf teams binnen de afdeling WVI aan. Je wilt graag de uitdaging aangaan om samen met je team de was- en vergistingsinstallatie optimaal te laten draaien.
  Bekijke vacature > klik hier.

Locatie Moerdijk

 • Technicus EMRA
  Wij zoeken voor de Technische Dienst in Moerdijk iemand die deel uit gaat maken van het team dat verantwoordelijk is voor het preventief en correctief onderhoud. Samen je collega’s zorg je ervoor dat de kwaliteit van de diverse elektrische en PLC-gestuurde installaties behouden blijft.
  Bekijk vacature > klik hier.

 • Projectleider
  Wij zijn voor onze afdeling Technology & Engineering (T&E) op zoek naar een projectleider die op een enthousiaste en gedreven wijze onze projecten binnen tijd, budget en kwaliteit zelfstandig coördineert.
  Bekijk vacature > klik hier.

 • Projectleider Revisies
  Voor de afdeling Onderhoud & Revisies van de afvalenergiecentrale in Moerdijk zoeken wij een Projectleider die een actieve bijdrage levert om het onderhoud aan de afvalenergiecentrales ongestoord te laten verlopen.
  Bekijk vacature > klik hier.

Locatie Wijster

 • Constructeur/Autocad tekenaar
  We zijn op zoek naar een Constructeur/Autocad tekenaar voor de afdeling Bedrijfsbureau in Wijster.
  Bekijk vacature > klik hier.

 • Operator PRP, FTE
  Voor de nieuwe Polymeren Recycling Plant in Wijster zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven operator.
  Bekijk vacature > klik hier.

 • Technicus EMRA
  Wij zoeken een technicus EMRA voor de afdeling Onderhoud, die samen met het team verantwoordelijk is voor het preventief en correctief onderhoud. Met je collega’s zorg je ervoor dat de kwaliteit van de diverse elektrische en PLC-gestuurde installaties behouden blijft.
  Bekijk vacature > klik hier.

 • Aankomend Technicus WTB
  We zijn op zoek naar een aankomend Technicus WTB voor de afdeling Onderhoud in Wijster. Via een intern trainingstraject wordt je
  opgeleid tot technicus WTB.
  Bekijk vacature > klik hier

 • Aankomend Werkvoorbereider
  We zijn op zoek naar een aankomend Werkvoorbereider voor de afdeling Onderhoud in Wijster. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen en laten uitvoeren van werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud en reparaties, revisies en modificatiewerkzaamheden. 
  Bekijk vacature > klik hier

 • Bedrijfsleider Organisch
  Voor de afdeling Organisch in Wijster zoeken wij een ervaren bedrijfsleider die met zijn in 3 ploegendienst werkend team zorgt voor een milieu hygiënisch verantwoorde overslag, biologische ver- en bewerking van organisch materiaal en locatiebeheer tegen de laagst mogelijke kosten.
  Bekijk vacature > klik hier
 • Attero zoekt sorteermedewerkers voor de Plastic Sorteer Plant in Wijster (5 ploegendienst).
  Solliciteren? Of wil je meer informatie? Klik door naar: Randstad.

Wil je reageren of ons een open sollicitatie sturen?
We horen graag van je. Mail je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

Benieuwd naar wie Attero is?

Op onze website vertellen we je natuurlijk alles over wat Attero doet. Blader door de verschillende pagina's heen en je vindt veel informatie.

Deze informatie hebben we ook verwerkt in onze films. Korte films over bepaalde onderwerpen om je een kijkje in de keuken van Attero te geven. Klik door naar ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: