Werken bij Attero

Een energiek bedrijf

Wij zijn een dynamisch bedrijf, dat steeds zoekt naar optimalisatie, vernieuwing en de beste te zijn in de markt. Attero biedt voor middelbaar en hoog opgeleide technici, procesoperators en vele andere functies een uitdagende en boeiende werkomgeving.

Onze samenleving vraagt om steeds meer processen, producten en diensten die de duurzaamheid bevorderen. Het is onze ambitie om hieraan volop mee te werken. Dat doen al onze medewerkers al, iedere dag weer. Wil jij deel uitmaken van ons team en meewerken aan het waarmaken van onze ambitie?  Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar sollicitaties@attero.nl.

Vacatures

Wij hebben de volgende vacatures binnen ons bedrijf. U vindt hier de inhoudelijke informatie over de vacatures.

Locatie Groningen

 • Logistiek medewerker
  We zijn voor de locatie in Groningen op zoek naar een logistiek medewerker. Je zal werkzaam zijn in de afdeling WVI en bent verantwoordelijk voor het verladen en transporteren van afvalstromen.
  Bekijk vacature > klik hier.

Locatie Tilburg

 • Accountmanager
  Wij zijn voor onze afdeling Mineraal waarbinnen ook de commerciële afspraken met onze relaties vallen op zoek naar iemand die zorg draagt voor het relatie-, account-, acquisitiebeheer om de marktaandelen met daarbij behorende omzetten en marges te realiseren, behouden en te vergroten.
  Bekijk vacature > klik hier.

Locatie Moerdijk

 • Technicus EMRA
  Wij zoeken voor de Technische Dienst in Moerdijk iemand die deel uit gaat maken van het team dat verantwoordelijk is voor het preventief en correctief onderhoud. Samen je collega’s zorg je ervoor dat de kwaliteit van de diverse elektrische en PLC-gestuurde installaties behouden blijft.
  Bekijk vacature > klik hier.

 • Projectleider
  Wij zijn voor onze afdeling Technology & Engineering (T&E) op zoek naar een projectleider die op een enthousiaste en gedreven wijze onze projecten binnen tijd, budget en kwaliteit zelfstandig coördineert.
  Bekijk vacature > klik hier.

 

Locatie Wijster

 • Maintenance Engineer, 2 FTE
  Wij zijn voor de afdeling Onderhoud van de Afvalenergiecentrale en de afdeling Kunststoffen in Wijster op zoek naar 2 fte Maintenance Engineer die eraan kunnen bijdragen het onderhoud aan onze installaties op de plant in Wijster ongestoord te laten verlopen.
  Bekijk vacature > klik hier.

 • Operator AVI
  Wij zijn voor de afdeling verbranden van de afvalenergiecentrale Wijster op zoek naar een enthousiaste en gedreven operator AVI die kan helpen in het controleren en waar nodig het bijsturen van de verbrandingsinstallatie. Je doet dat zodanig dat het rendement van de installatie optimaal is.
  Bekijk vacature > klik hier.

 • Technicus WTB
  We zijn op zoek naar een Technicus WTB voor de afdeling Onderhoud in Wijster. Als Technicus WTB ben je samen met het team verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden van de afdelingen.
  Bekijk vacature > klik hier.

 • Technicus EMRA
  Wij zoeken een technicus EMRA voor de afdeling Onderhoud, die samen met het team verantwoordelijk is voor het preventief en correctief onderhoud. Met je collega’s zorg je ervoor dat de kwaliteit van de diverse elektrische en PLC-gestuurde installaties behouden blijft.
  Bekijk vacature > klik hier.

 • Sr. Projectleider Vergunning (32 uur)
  Wij zijn voor onze afdeling Vergunningen t.b.v. het werkgebied Noord en Midden Nederland op zoek naar iemand die interesse heeft om via een ontwikkelingstraject door te groeien tot sr. Projectleider Vergunningen. Je realiseert vergunningstrajecten ook indien nodig in Zuid Nederland. Je levert een bijdrage aan projectplannen vanaf probleemstelling tot planning, benodigde resources en oplevering van eindproduct. Je adviseert het management over het kunnen (blijven) voldoen aan de vergunningsvoorwaarden en wet – en regelgeving,
  Bekijk vacature > klik hier.

 • Attero zoekt sorteermedewerkers voor de Plastic Sorteer Plant in Wijster (5 ploegendienst).
  Solliciteren? Of wil je meer informatie? Klik door naar: Randstad.

Wil je reageren of ons een open sollicitatie sturen?
We horen graag van je. Mail je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

Benieuwd naar wie Attero is?

Op onze website vertellen we je natuurlijk alles over wat Attero doet. Blader door de verschillende pagina's heen en je vindt veel informatie.

Deze informatie hebben we ook verwerkt in onze films. Korte films over bepaalde onderwerpen om je een kijkje in de keuken van Attero te geven. Klik door naar ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: