Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Werken bij Attero

Een energiek bedrijf

Wij zijn een dynamisch bedrijf, dat steeds zoekt naar optimalisatie, vernieuwing en de beste te zijn in de markt. Attero biedt voor middelbaar en hoog opgeleide technici, procesoperators en vele andere functies een uitdagende en boeiende werkomgeving.

Onze samenleving vraagt om steeds meer processen, producten en diensten die de duurzaamheid bevorderen. Het is onze ambitie om hieraan volop mee te werken. Dat doen al onze medewerkers al, iedere dag weer. Wil jij deel uitmaken van ons team en meewerken aan het waarmaken van onze ambitie?  Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar sollicitaties@attero.nl.

Vacatures

Wij hebben de volgende vacatures binnen ons bedrijf. U vindt hier de inhoudelijke informatie over de vacatures.

Locatie Groningen

 • Logistiek medewerker
  We zijn voor de locatie in Groningen op zoek naar een logistiek medewerker. Je zal werkzaam zijn in de afdeling WVI en bent verantwoordelijk voor het verladen en transporteren van afvalstromen.
  Bekijk vacature > klik hier.

 • Hoofdoperator WVI
  We zijn voor de locatie in Groningen op zoek naar een hoofdoperator WVI. Je stuurt daar operationeel één van de vijf teams binnen de afdeling WVI aan. Je wilt graag de uitdaging aangaan om samen met je team de was- en vergistingsinstallatie optimaal te laten draaien.
  Bekijke vacature > klik hier.

Locatie Moerdijk

 • Technicus EMRA
  Wij zoeken voor de Technische Dienst in Moerdijk iemand die deel uit gaat maken van het team dat verantwoordelijk is voor het preventief en correctief onderhoud. Samen je collega’s zorg je ervoor dat de kwaliteit van de diverse elektrische en PLC-gestuurde installaties behouden blijft.
  Bekijk vacature > klik hier.

 • Projectleider
  Wij zijn voor onze afdeling Technology & Engineering (T&E) op zoek naar een projectleider die op een enthousiaste en gedreven wijze onze projecten binnen tijd, budget en kwaliteit zelfstandig coördineert.
  Bekijk vacature > klik hier.

 

Locatie Wijster

 • Operator Waterzuivering
  Wij zijn op zoek naar een Operator Waterzuivering voor het project “Zwartwater permeaat tijdelijke installatie”. Focus ligt op het creëren van voldoende capaciteit om al het zogeheten zwart afvalwater van de locatie Wijster te kunnen verwerken en voldoende permeaat aan de PRP (Polymeren Recycling Plant) te kunnen garanderen. Hiertoe wordt de huidige hyperfiltratie installatie, in aangepaste vorm, weer in bedrijf genomen te worden.
  Bekijk vacature > klik hier.

 • Hoofdoperator PRP, 2 FTE
  Voor de nieuwe Polymeren Recycling Plant in Wijster zijn wij op zoek naar twee enthousiaste en gedreven hoofdoperators die graag de uitdaging willen aangaan om met hun team deze unieke en nieuwe installatie zo optimaal mogelijk te laten draaien. Je stuurt operationeel een van de vijf teams binnen PRP aan.
  Bekijk vacature > klik hier.

 • Operator BBA
  Wij zijn voor de afdeling Bewerking Brandbaar Afval van de afvalenergiecentrale Wijster op zoek naar een operator die het scheidings- en vergistingsproces bewaakt, controleert en waar nodig bijstuurt. Je bedient de kranen voor aanvoer van het afval naar de voorscheiding en verbrandingstrechters zodat het scheidingsproces optimaal verloopt en de gekoppelde processen (AVI, PSP en vergister) ongestoord doorgang vinden
  Bekijk vacature > klik hier.

 • Operator PRP
  Voor de nieuwe Polymeren Recycling Plant in Wijster zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven operator.
  Bekijk vacature > klik hier.

 • Technicus EMRA
  Wij zoeken een technicus EMRA voor de afdeling Onderhoud, die samen met het team verantwoordelijk is voor het preventief en correctief onderhoud. Met je collega’s zorg je ervoor dat de kwaliteit van de diverse elektrische en PLC-gestuurde installaties behouden blijft.
  Bekijk vacature > klik hier.

 • Attero zoekt sorteermedewerkers voor de Plastic Sorteer Plant in Wijster (5 ploegendienst).
  Solliciteren? Of wil je meer informatie? Klik door naar: Randstad.

Wil je reageren of ons een open sollicitatie sturen?
We horen graag van je. Mail je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

Benieuwd naar wie Attero is?

Op onze website vertellen we je natuurlijk alles over wat Attero doet. Blader door de verschillende pagina's heen en je vindt veel informatie.

Deze informatie hebben we ook verwerkt in onze films. Korte films over bepaalde onderwerpen om je een kijkje in de keuken van Attero te geven. Klik door naar ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: