Een paar vragen aan: Tamara

Tamara Vos - operator weegbrug in Moerdijk

Hoe begint je dag?

Chaotisch, haha! Nee hoor, ik begin met een bak koffie op m’n gemak. Ik neem de papieren door die er liggen en kijk wat er nog moet gebeuren. Dan komen de eerste chauffeurs voor het in- en uitwegen, ik vul de papieren en stempel ze af. Daarnaast weeg ik chemicaliën. Oh en ik ben ook nog keyuser voor een aantal applicaties, een afwisselende baan dus.

Waar kende je Attero van?

Via mijn vader, hij was hier kraanmachinist van 1996 t/m 1999 en zag de vacature voor weegbrug operator. Ik ben in gesprek gegaan en voelde me direct thuis met alle gezellige en sociale mensen hier. Ik werd ook direct aangenomen. Later heb ik trouwens mijn collega Michelle binnen gehaald, ik kende haar al en nu werken we samen, top toch.

‘Topcollega’s en veel persoonlijk contact, dat maakt mijn werk heel leuk’.

Ah, een referral. Wat maakt dat je Attero aanbevolen hebt?

Het werk is leuk, de collega’s nog leuker, de werktijden zijn goed en het betaalt lekker. Collega’s staan altijd klaar om elkaar te helpen. De chauffeurs zijn trouwens ook wel bepalend in ons werk. We hebben veel persoonlijk contact, dat maakt het leuk. Je ziet sommige chauffeurs vaker en die maken dan tijd voor een praatje of een bak koffie. Zij zijn trouwens tegelijkertijd ook de grootste uitdaging; sommigen praten geen Nederlands, Engels, Duits en dan proberen we er maar met een soort gebarentaal uit te komen. Soms leiden vertragingen tot frustraties. Wij kunnen niks aan de vertraging doen maar krijgen af en toe wel de volle lading van een boze chauffeur. Daar leer je dan wel mee om te gaan. Of ze proberen je om te kopen met chocola om hen sneller door te laten, haha! Ja, met deze baan werk je wel aan je skills; zelfstandig handelen, twee keer nadenken voordat je iets zegt, snel schakelen en vooral niet in paniek raken..

Dan is het fijn dat je alles met je collega’s kunt delen. Maar het contact met chauffeurs is voor het overgrote deel positief hoor en dat maakt het werk ook extra leuk; je hebt leuke gesprekken, ze delen nieuwtjes en soms delen ze zelfs hun Maccie met ons!

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.