Technicus EMRA

Locatie Moerdijk

Help jij mee aan een ongestoord onderhoudsproces?

Wij zoeken voor de Afval Energie Centrale in Moerdijk een Technicus EMRA die verantwoordelijk is voor het preventief en correctief onderhoud. Je draagt zorg voor een goede uitvoering van het onderhoud aan elektrische en PLC-gestuurde installaties. Veiligheid is hierbij de belangrijkste factor. Daarnaast is het doel om de beschikbaarheid van de installaties te maximaliseren tegen optimale kosten. Daarnaast lever je een bijdrage aan diverse optimalisatietrajecten op technisch en organisatorisch gebied.

   
           

Wat ga je verder nog doen?

Je bereidt samen met je collega’s werkzaamheden voor aan elektrische en PLC gestuurde installaties en coördineert de uitvoering ervan. Dit betekent dat je afspraken maakt met leveranciers, werkzaamheden begeleidt en afneemt, afspraken maakt met collega’s omtrent uitvoering en zelf werkzaamheden uitvoert in het veld.
Daarnaast wordt jouw bijdrage gevraagd bij het oplossen van complexe storingen, het optimaliseren van het preventief onderhoud en het optimaliseren van de werkprocessen binnen Onderhoud.
Storingsdienst: periodiek ben je een volle week dag en nacht oproepbaar om urgente storingen op te lossen.

Ben jij onze nieuwe collega?

Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau en hebt een afgeronde technische opleiding op minimaal MBO-niveau en ruime ervaring als zelfstandig onderhoudsmonteur. Daarnaast beschik je over relevante kennis en werkervaring op het gebied van elektrotechniek. Je bent in het bezit van een VCA-diploma. Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid. Samen met je collega’s creëer je een veilige werkomgeving.

Passen we bij elkaar?

Je bent analytisch en sterk in plannen en organiseren. Je bent een stressbestendige en initiatiefrijke teamspeler en je werkt resultaatgericht met oog voor kwaliteit. Jouw mondelinge en schriftelijke communicatie is goed. Je hebt een hands-on mentaliteit en een grote mate van zelfstandigheid.

Wat krijg je?

Wij bieden je uiteraard een passend salaris en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering. Daarnaast krijg je een uitdagende baan met veel afwisseling en een plezierige werksfeer met leuke collega’s.

Heb je interesse?

Bel gerust met Steven Schouwenaars, Teamleider Technische Dienst, tel. (06) 51 28 86 09.

Wil je solliciteren? Mail zo snel als mogelijk je cv en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl.

Kandidaten die rechtstreeks solliciteren op hierboven genoemde vacature kunnen solliciteren via sollicitaties@attero.nl.

Bureaus die kandidaten bij Attero willen aanbieden kunnen contact opnemen via sollicitaties.moerdijk@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: