Werken bij Attero

Een energiek bedrijf

Wij zijn een dynamisch bedrijf, dat steeds zoekt naar optimalisatie, vernieuwing en de beste te zijn in de markt. Attero biedt voor middelbaar en hoog opgeleide technici, procesoperators en vele andere functies een uitdagende en boeiende werkomgeving.

Onze samenleving vraagt om steeds meer processen, producten en diensten die de duurzaamheid bevorderen. Het is onze ambitie om hieraan volop mee te werken. Dat doen al onze medewerkers al, iedere dag weer. Wil jij deel uitmaken van ons team en meewerken aan het waarmaken van onze ambitie?  Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar sollicitaties@attero.nl.

Vacatures

Wij hebben de volgende vacatures binnen ons bedrijf. U vindt hier de inhoudelijke informatie over de vacatures.

Projectleider

Locatie Moerdijk

Wij zijn voor onze afdeling Projecten van het bedrijfsonderdeel Energy For Waste (EfW) op zoek naar een projectleider die op een enthousiaste en gedreven wijze onze projecten binnen tijd, budget en kwaliteit zelfstandig coördineert.

Bekijk vacature

Teamleider Mineraal

Midden- en oost-Brabant 

Wij zoeken voor ons bedrijfsonderdeel Mineraal Brabant iemand met een ervarings-, en/of opleidingsachtergrond MBO Infra voor de functie van teamleider Mineraal met specialisatie Weegbrug, Op- en Overslag en Voorzieningenbeheer.

Bekijk vacature

Magazijnbeheerder 

Wilp

Wij zijn binnen de afdeling Mineraal op de locatie Wilp op zoek naar een enthousiaste en gedreven magazijnbeheerder.

Bekijk vacature

Technicus WTB

Moerdijk 

Wij zijn op zoek naar iemand die deel uit gaat maken van het team dat verantwoordelijk is voor het preventief en correct onderhoud. 

Bekijk vacature

Specialist Document Management Systemen (DMS)

Wilp

Garandeer jij valide technische informatie? 

Bekijk vacature

ICT-projectleider / ICT change-coordinator

Apeldoorn

Ben jij de ontbrekende schakel in onze IT-changeprocessen?

Bekijk vacature

Technicus EMRA

Moerdijk

Help jij mee aan een ongestoord onderhoudsproces?

Bekijk vacature

Operationeel STOP inkoper

Wijster/Moerdijk

Loopt jouw stop op rolletjes? Dan is deze functie iets voor jou!

Bekijk vacature

Stage lopen bij Attero

Alle locaties

Met het aanbieden van stageplekken aan scholieren en studenten willen we een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van toekomstige arbeidskrachten op de arbeidsmarkt. Ben je op zoek naar een stageplek? Neem dan contact met ons op!

Bekijk informatie

Wil je reageren of ons een open sollicitatie sturen?
We horen graag van je. Mail je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

Benieuwd naar wie Attero is?

Op onze website vertellen we je natuurlijk alles over wat Attero doet. Blader door de verschillende pagina's heen en je vindt veel informatie.

Deze informatie hebben we ook verwerkt in onze films. Korte films over bepaalde onderwerpen om je een kijkje in de keuken van Attero te geven. Klik door naar ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: