Werken bij Attero

Een energiek bedrijf

Wij zijn een dynamisch bedrijf, dat steeds zoekt naar optimalisatie, vernieuwing en de beste te zijn in de markt. Attero biedt voor middelbaar en hoog opgeleide technici, procesoperators en vele andere functies een uitdagende en boeiende werkomgeving.

Onze samenleving vraagt om steeds meer processen, producten en diensten die de duurzaamheid bevorderen. Het is onze ambitie om hieraan volop mee te werken. Dat doen al onze medewerkers al, iedere dag weer. Wil jij deel uitmaken van ons team en meewerken aan het waarmaken van onze ambitie?  Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar sollicitaties@attero.nl.

Vacatures

Wij hebben de volgende vacatures binnen ons bedrijf. U vindt hier de inhoudelijke informatie over de vacatures.

Elektromonteur met werktuigbouw affiniteit

Standplaats Wijster

We zijn op zoek naar een Elektromonteur met affiniteit voor werktuigbouw voor de Polymeren Recycling Plant in Wijster

 Bekijk vacature

(Senior) Werkvoorbereider 

Standplaats Wilp 

Wij zoeken ter uitbreiding van de technische dienst in Wilp een 2e senior werkvoorbereider, die in een dynamische omgeving met verschillende soorten techniek (WTB en E&I) zorgt voor planmatig onderhoud van de installaties.

Bekijk vacature

Operator Avi

Standplaats Moerdijk

Wij zijn voor onze locatie Moerdijk op zoek naar een Operator Avi. 

Bekijk vacature

Corporate controller 

Standplaats Wilp 

De afdeling Finance & Control neemt een belangrijke positie in de advisering en begeleiding van de directie als het gaat om belangrijke financiële investeringen, besluitvorming voor strategische projecten.  

Bekijk vacature

Operator Organisch

Standplaats Venlo 

Wij zijn voor onze afdeling Organisch op zoek naar een Operator Organisch. 

Bekijk vacature

Allround Machinist

Standplaats Tilburg

Wij zijn voor onze afdeling Mineraal ten behoeve van de Deponie Tilburg op zoek naar een zelfstandige allround machinist.

Bekijk vacature

Projectleider Revisies 

Standplaats Moerdijk

Voor de afdeling Revisies van de afvalenergiecentrale in Moerdijk zoeken wij een Projectleider Revisies met als aandachtsgebied Elektro Meet en Regel Automatiseringstechniek (EMRA).

Bekijk vacature

Cost controller

Standplaats Apeldoorn 

Wij zijn voor de nieuwe afdeling MIO (Management Information Office) op zoek naar een gedreven Cost controller. 

Bekijk vacature

Algemeen medewerker Organisch

Standplaats Wilp 

Wij zijn voor onze afdeling Organisch Wilp op zoek naar een Algemeen medewerker die in 2 ploegendienst gaat werken. Je voert werkzaamheden uit aan (onderdelen van) installaties en houdt deze schoon.

Bekijk vacature

Technicus WTB 

Standplaats Moerdijk

Wij zoeken iemand die deel uit gaat maken van het team dat verantwoordelijk is voor het preventief en correcief onderhoud. 

Bekijk vacature

Strategisch inkoper

Standplaats Apeldoorn 

Voor de afdeling Inkoop zijn wij op zoek naar een Strategisch inkoper. 

Bekijk vacature

Technicus EMRA

Standplaats Wijster

We zijn op zoek naar een Technicus EMRA (E&I) ter versterking van onze technische dienst bij de afdeling “Organisch” in Wijster.

Bekijk vacature

Senior Technicus WTB 

Standplaats Wijster

We zijn op zoek naar een Senior Technicus WTB ter versterking van onze technische dienst bij de afdeling “Organisch” in Wijster.

Bekijk vacature

Technisch specialist 

Werkgebied Limburg

Wij zijn voor ons bedrijfsonderdeel Mineraal op zoek naar iemand die zich gaat bezig houden met het periodiek inspecteren, registreren en onderhouden van de mechanische- en elektrotechnische procesinstallaties en gebouwen.

Bekijk vacature 

 

Inkooptalent

Nederland

Ben jij de inkoopstrateeg van morgen?

Bekijk vacature

Stage lopen bij Attero

Alle locaties

Met het aanbieden van stageplekken aan scholieren en studenten willen we een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van toekomstige arbeidskrachten op de arbeidsmarkt. Ben je op zoek naar een stageplek? Neem dan contact met ons op!

Bekijk informatie

Wil je reageren of ons een open sollicitatie sturen?
We horen graag van je. Mail je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

Benieuwd naar wie Attero is?

Op onze website vertellen we je natuurlijk alles over wat Attero doet. Blader door de verschillende pagina's heen en je vindt veel informatie.

Deze informatie hebben we ook verwerkt in onze films. Korte films over bepaalde onderwerpen om je een kijkje in de keuken van Attero te geven. Klik door naar ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: