Werken bij Attero

Een energiek bedrijf

Wij zijn een dynamisch bedrijf, dat steeds zoekt naar optimalisatie, vernieuwing en de beste te zijn in de markt. Attero biedt voor middelbaar en hoog opgeleide technici, procesoperators en vele andere functies een uitdagende en boeiende werkomgeving.

Onze samenleving vraagt om steeds meer processen, producten en diensten die de duurzaamheid bevorderen. Het is onze ambitie om hieraan volop mee te werken. Dat doen al onze medewerkers al, iedere dag weer. Wil jij deel uitmaken van ons team en meewerken aan het waarmaken van onze ambitie?  Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar sollicitaties@attero.nl.

Vacatures

Wij hebben de volgende vacatures binnen ons bedrijf. U vindt hier de inhoudelijke informatie over de vacatures.

Procestechnoloog

Venlo

Wij zijn voor onze afdeling Technology & Engineering (T&E) op zoek naar een procestechnoloog, die de verschillende productielocaties ondersteunt met technologische expertise. 

Bekijk vacature

Operator Aanvoer & Chemie

Moerdijk

Wij zijn voor onze afdeling Secundaire Processen van de AEC Moerdijk op zoek naar een Operator Aanvoer & Chemie.

Bekijk vacature

Sorteermedewerkers

Wijster

Attero zoekt sorteermedewerkers voor de Plastic Sorteer Plant in Wijster (5 ploegendienst). Solliciteren? Of wil je meer informatie? Klik door naar: Randstad.

Procestechnoloog

Wijster

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Procestechnoloog voor de Polymeren Recycling Plant (PRP) in Wijster. Jouw twee grootste aandachtsgebieden zijn procesoptimalisatie kunststofrecycling en de optimalisatie van de waterhuishouding van de PRP.

Bekijk vacature

Operationeel STOP inkoper

Wijster/Moerdijk

Loopt jouw stop op rolletjes? Dan is deze functie iets voor jou!

Bekijk vacature

Strategisch Inkoper CAPEXprojecten

Apeldoorn/Nederland

Ben jij de inkoopexpert bij investeringen?

Bekijk vacature

Elektromonteur met werktuigbouw affiniteit

Wijster

We zijn op zoek naar een Elektromonteur met affiniteit voor werktuigbouw voor de nieuwe Polymeren Recycling Plant in Wijster. Als Elektromonteur ben je samen met het team verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden van de Polymeren Recycling Plant.

Bekijk vacature

Technicus WTB

Wijster

We zijn op zoek naar een Technicus WTB voor de Polymeren Recycling Plant in Wijster. Als Technicus WTB ben je samen met het team verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden van de Polymeren Recycling Plant. 

Bekijk vacature

Multidisciplinair Projectleider

Wijster

Wij zijn voor onze afdeling Technology & Engineering (T&E) op zoek naar een multidisciplinaire projectleider die op een enthousiaste en gedreven wijze onze technische projecten binnen tijd, budget en kwaliteit zelfstandig coördineert.

Bekijk vacature

Stage lopen bij Attero

Alle locaties

Met het aanbieden van stageplekken aan scholieren en studenten willen we een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van toekomstige arbeidskrachten op de arbeidsmarkt. Ben je op zoek naar een stageplek? Neem dan contact met ons op!

Bekijk informatie

Elektromonteur

Wijster

Het onderhouden van de elektrische installaties en het verhelpen van alle voorkomende elektrische storingen. Dat is wat jij gaat doen als elektromonteur bij Attero.

Bekijk vacature

Sr. Hoofdoperator Organisch

Odiliapeel

Wij zoeken twee flexibel inzetbare en stressbestendige sr. Hoofdoperators die zich in een klein team focussen op een optimale procesvoering en –optimalisatie van de Biomassa Energiecentrale .

Bekijk vacature

Sr. medewerker Inkoop Support

Apeldoorn

Wij zijn voor onze afdeling Inkoop Support op zoek naar iemand die het bestel- en orderpoces in ondersteunt en meedenkt om het Purchase to Pay proces continu te verbeteren.

Bekijk vacature

Technicus EMRA

Wijster

Jij bent samen met het team verantwoordelijk is voor het preventief en correctief onderhoud. Jullie zorgen ervoor dat de kwaliteit van de diverse elektrische en PLC-gestuurde installaties behouden blijft.

Bekijk vacature

Energiemanager

Apeldoorn/Wijster

Jij hebt de competenties om je voor Attero in te zetten ten aanzien van de energiemarkt; het afsluiten en de naleving van onze energiecontracten plus contracten duurzaamheidswaarde.

Bekijk vacature

Technicus EMRA

Moerdijk

Jij maakt deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor preventief en correctief onderhoud. Jullie behouden de kwaliteit van diverse elektrische en PLC-gestuurde installaties. 

Bekijk vacature

Beheerder Voorzieningen

Bergen op Zoom/Zevenbergen

Wij zoeken ter versterking van onze afdeling Mineraal Brabant een beheerder voorzieningen, die de milieutechnische installaties inregelt, controleert en afwijkingen/storingen aan het proces/de installatie signaleert en zo nodig actie onderneemt.

Bekijk vacature

Hoofdoperator Organisch

Venlo

Wij zoeken ter versterking van onze afdeling Organisch Venlo een hoofdoperator die zowel zelfstandig als in teamverband in dagdienst de procesvoering van de vergister- en composteringsinstallatie regelt.

Bekijk vacature

Wil je reageren of ons een open sollicitatie sturen?
We horen graag van je. Mail je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

Benieuwd naar wie Attero is?

Op onze website vertellen we je natuurlijk alles over wat Attero doet. Blader door de verschillende pagina's heen en je vindt veel informatie.

Deze informatie hebben we ook verwerkt in onze films. Korte films over bepaalde onderwerpen om je een kijkje in de keuken van Attero te geven. Klik door naar ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: