Werken bij Attero

Een energiek bedrijf

Wij zijn een dynamisch bedrijf, dat steeds zoekt naar optimalisatie, vernieuwing en de beste te zijn in de markt. Attero biedt voor middelbaar en hoog opgeleide technici, procesoperators en vele andere functies een uitdagende en boeiende werkomgeving.

Onze samenleving vraagt om steeds meer processen, producten en diensten die de duurzaamheid bevorderen. Het is onze ambitie om hieraan volop mee te werken. Dat doen al onze medewerkers al, iedere dag weer. Wil jij deel uitmaken van ons team en meewerken aan het waarmaken van onze ambitie?  Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar sollicitaties@attero.nl.

Vacatures

Wij hebben de volgende vacatures binnen ons bedrijf. U vindt hier de inhoudelijke informatie over de vacatures.

Medewerker financial accounting

Apeldoorn

Wij zijn op zoek naar versterking van het financiële team wat zich midden in een transitie bevindt naar een MIO, een Management Information Office. Deze afdeling wordt het nieuwe kloppend hart van Attero

Bekijk vacature

Hoofd Operator WAC

Moerdijk

Wij zoeken iemand die de algehele operationele aansturing van de afdeling WAC (wegen, aanvoer en chemieverlading) kan uitvoeren en de Teamleider Secundaire Processen vervangt bij zijn afwezigheid.

Bekijk vacature

Sr Maintenance Engineer

Moerdijk

Wij zijn voor onze afdeling Onderhoud van de Afvalenergiecentrale in Moerdijk op zoek naar een Senior Maintenance Engineer die er aan kan bijdragen het onderhoud aan onze verbrandingsinstallatie ongestoord te laten verlopen.

Bekijk vacature

 

 

ICT-projectleider / ICT change-coordinator

Apeldoorn

Ben jij de ontbrekende schakel in onze IT-changeprocessen?

Bekijk vacature

Technicus EMRA

Moerdijk

Help jij mee aan een ongestoord onderhoudsproces?

Bekijk vacature

Bedrijfsjurist

Apeldoorn

Vanwege het vertrek vanwege pensioen van de Manager Juridische Zaken zijn wij voor onze afdeling Juridische zaken, op zoek naar een medior bedrijfsjurist, die zelfstandig werkt maar wel samenwerkt met de business, de directie en met je collega Bedrijfsjurist. De functie van manager komt te vervallen omdat de afdeling werkt als een zelfsturend team. 

Bekijk vacature

Operationeel STOP inkoper

Wijster/Moerdijk

Loopt jouw stop op rolletjes? Dan is deze functie iets voor jou!

Bekijk vacature

Stage lopen bij Attero

Alle locaties

Met het aanbieden van stageplekken aan scholieren en studenten willen we een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van toekomstige arbeidskrachten op de arbeidsmarkt. Ben je op zoek naar een stageplek? Neem dan contact met ons op!

Bekijk informatie

Elektromonteur

Wijster

Het onderhouden van de elektrische installaties en het verhelpen van alle voorkomende elektrische storingen. Dat is wat jij gaat doen als elektromonteur bij Attero.

Bekijk vacature

Wil je reageren of ons een open sollicitatie sturen?
We horen graag van je. Mail je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

Benieuwd naar wie Attero is?

Op onze website vertellen we je natuurlijk alles over wat Attero doet. Blader door de verschillende pagina's heen en je vindt veel informatie.

Deze informatie hebben we ook verwerkt in onze films. Korte films over bepaalde onderwerpen om je een kijkje in de keuken van Attero te geven. Klik door naar ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: