Werken bij Attero

Een energiek bedrijf

Wij zijn een dynamisch bedrijf, dat steeds zoekt naar optimalisatie, vernieuwing en de beste te zijn in de markt. Attero biedt voor middelbaar en hoog opgeleide technici, procesoperators en vele andere functies een uitdagende en boeiende werkomgeving.

Onze samenleving vraagt om steeds meer processen, producten en diensten die de duurzaamheid bevorderen. Het is onze ambitie om hieraan volop mee te werken. Dat doen al onze medewerkers al, iedere dag weer. Wil jij deel uitmaken van ons team en meewerken aan het waarmaken van onze ambitie?  Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar sollicitaties@attero.nl.

Vacatures

Wij hebben de volgende vacatures binnen ons bedrijf. U vindt hier de inhoudelijke informatie over de vacatures.

Algemeen medewerker Organisch

Standplaats Wilp 

Wij zijn voor onze afdeling Organisch Wilp op zoek naar een Algemeen medewerker die in 2 ploegendienst gaat werken. Je voert werkzaamheden uit aan (onderdelen van) installaties en houdt deze schoon.

Bekijk vacature

Procestechnoloog

Standplaats Tilburg

Wij zijn voor onze afdeling Organisch op zoek naar een procestechnoloog voor het werkgebied Gelderland- Brabant, die enkele jaren ervaring heeft of bereid is zich onder begeleiding de volgende taken eigen te maken. Je ondersteunt de verschillende productielocaties met technologische expertise, maar in het begin voornamelijk de locatie Organisch Tilburg.

Bekijk vacature

 

Technicus WTB

Locatie Wijster

Wij zijn op zoek naar een Technicus WTB voor de Afvalenergiecentrale en Polymeren Sorteer Plant in Wijster

Bekijk vacature

Teamleider Grondbank/Deponie/Overslag

Locatie Landgraaf/Montfort

Wij zoeken voor ons bedrijfsonderdeel Mineraal Limburg iemand met een ervarings-, en/of opleidingsachtergrond MBO Infra voor de functie van teamleider Mineraal met specialisatie Grondbank en Deponie.

Bekijk vacature

Terreinmedewerker

Locatie Wilp 

Wij zoeken voor onze afdeling Mineraal Wilp een terreinmedewerker die zorgt dat bedrijfsterrein(en) en de gebouwen in optimale staat zijn tegen zo laag mogelijke kosten. Om dit te realiseren zorg je voor het onderhoud van de boven- en ondergrondse infrastructuur en het klein onderhoud van gebouwen.

Bekijk vacature

 

Allround medewerker CAR

Locatie Wilp

Wij zijn voor onze afdeling Mineraal ten behoeve van de Op & Overslag Wilp op zoek naar een allround medewerker Controle, Acceptatie en Registratie (CAR). Je verricht voornamelijk overslagwerkzaamheden en voert continu controles uit op het aangeboden afval, waarbij je contact hebt met klanten/chauffeurs.

Bekijk vacature

Technisch specialist 

Werkgebied Limburg

Wij zijn voor ons bedrijfsonderdeel Mineraal op zoek naar iemand die zich gaat bezig houden met het periodiek inspecteren, registreren en onderhouden van de mechanische- en elektrotechnische procesinstallaties en gebouwen.

Bekijk vacature 

 

Inkooptalent

Nederland

Ben jij de inkoopstrateeg van morgen?

Bekijk vacature

ICT-projectleider / ICT change-coordinator

Apeldoorn

Ben jij de ontbrekende schakel in onze IT-changeprocessen?

Bekijk vacature

Stage lopen bij Attero

Alle locaties

Met het aanbieden van stageplekken aan scholieren en studenten willen we een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van toekomstige arbeidskrachten op de arbeidsmarkt. Ben je op zoek naar een stageplek? Neem dan contact met ons op!

Bekijk informatie

Wil je reageren of ons een open sollicitatie sturen?
We horen graag van je. Mail je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

Benieuwd naar wie Attero is?

Op onze website vertellen we je natuurlijk alles over wat Attero doet. Blader door de verschillende pagina's heen en je vindt veel informatie.

Deze informatie hebben we ook verwerkt in onze films. Korte films over bepaalde onderwerpen om je een kijkje in de keuken van Attero te geven. Klik door naar ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: