Werken bij Attero

Een energiek bedrijf

Wij zijn een dynamisch bedrijf, dat steeds zoekt naar optimalisatie, vernieuwing en de beste te zijn in de markt. Attero biedt voor middelbaar en hoog opgeleide technici, procesoperators en vele andere functies een uitdagende en boeiende werkomgeving.

Onze samenleving vraagt om steeds meer processen, producten en diensten die de duurzaamheid bevorderen. Het is onze ambitie om hieraan volop mee te werken. Dat doen al onze medewerkers al, iedere dag weer. Wil jij deel uitmaken van ons team en meewerken aan het waarmaken van onze ambitie?  Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar sollicitaties@attero.nl.

Vacatures

Wij hebben de volgende vacatures binnen ons bedrijf. U vindt hier de inhoudelijke informatie over de vacatures.

(junior) HR adviseur (24 uur)

Wijster

Ben je enthousiast, gedreven en betrokken? Heb je zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan en wil je je binnen het HR-vak verder ontwikkelen met ondersteuning van een ervaren HR-adviseur? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Bekijk vacature

(Hoofd) Operator Organisch

Odiliapeel

Wij zoeken een flexibel inzetbare en stressbestendige Hoofdoperator die zich in een klein team focust op een optimale procesvoering en optimalisatie van de BMEC. 

Bekijk vacature

Operator AVI

Moerdijk

Wij zijn voor de afdeling Operations van de afvalenergiecentrale Moerdijk op zoek naar iemand die kan helpen in het controleren en waar nodig het bijsturen van de verbrandingsinstallatie.

Bekijk vacature

Terreinmedewerker

Wilp

Wij zoeken voor onze afdeling Mineraal Wilp een terreinmedewerker die zorgt dat bedrijfsterrein(en) en de gebouwen in optimale staat zijn tegen zo laag mogelijke kosten.

Bekijk vacature

Technicus EMRA

Moerdijk

Wij zoeken voor de Technische Dienst in Moerdijk iemand die deel uit gaat maken van het team dat verantwoordelijk is voor het preventief en correctief onderhoud. 

Bekijk vacature

Strategisch Inkoper CAPEXprojecten

Apeldoorn/Nederland

Ben jij de inkoopexpert bij investeringen?

Bekijk vacature

Operationeel STOP inkoper

Wijster/Moerdijk

Loopt jouw stop op rolletjes? Dan is deze functie iets voor jou!

Bekijk vacature

Elektromonteur met werktuigbouw affiniteit

Wijster

We zijn op zoek naar een Elektromonteur met affiniteit voor werktuigbouw voor de nieuwe Polymeren Recycling Plant in Wijster. Als Elektromonteur ben je samen met het team verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden van de Polymeren Recycling Plant.

Bekijk vacature

Technicus WTB

Wijster

We zijn op zoek naar een Technicus WTB voor de Polymeren Recycling Plant in Wijster. Als Technicus WTB ben je samen met het team verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden van de Polymeren Recycling Plant. 

Bekijk vacature

Stage lopen bij Attero

Alle locaties

Met het aanbieden van stageplekken aan scholieren en studenten willen we een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van toekomstige arbeidskrachten op de arbeidsmarkt. Ben je op zoek naar een stageplek? Neem dan contact met ons op!

Bekijk informatie

Elektromonteur

Wijster

Het onderhouden van de elektrische installaties en het verhelpen van alle voorkomende elektrische storingen. Dat is wat jij gaat doen als elektromonteur bij Attero.

Bekijk vacature

Beheerder Voorzieningen

Bergen op Zoom/Zevenbergen

Wij zoeken ter versterking van onze afdeling Mineraal Brabant een beheerder voorzieningen, die de milieutechnische installaties inregelt, controleert en afwijkingen/storingen aan het proces/de installatie signaleert en zo nodig actie onderneemt.

Bekijk vacature

Wil je reageren of ons een open sollicitatie sturen?
We horen graag van je. Mail je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

Benieuwd naar wie Attero is?

Op onze website vertellen we je natuurlijk alles over wat Attero doet. Blader door de verschillende pagina's heen en je vindt veel informatie.

Deze informatie hebben we ook verwerkt in onze films. Korte films over bepaalde onderwerpen om je een kijkje in de keuken van Attero te geven. Klik door naar ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: